Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کاربرد جالب هوش مصنوعی در تشخیص سلیقه: ارائه گزارشی درباره علایق شما

کاربرد جالب هوش مصنوعی در تشخیص سلیقه: ارائه گزارشی درباره علایق شما

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به نظر شما هوش مصنوعی در تشخیص سلیقه افراد چه عملکردی خواهد داشت؟ برای دانستن پاسخ این سوال کافیست کاربر سایتی به نام Spotify باشید. در این صورت می‎توانید داده‌های شنیداری‌تان در سال 2020 را از طریق Spotify Wrapped دنبال کنید. همچنین اگر فقط موسیقی‌هایتان را هم از طریق آن گوش کرده باشید، در انتهای سال این سایت آماری از انواع موسیقی‌هایی که در طول سال گوش کردید، به شما ارائه می‌دهد و می‌تواند آن را با ترندهای جهانی برایتان مقایسه کند. این یک راه جالب برای جشن گرفتن سال نو به همراه موسیقی و پادکست‌های فراوان است و در این سایت مشخص شده که مردم بیش از همه به چه موسیقی‌هایی و آهنگ‌های کدام خواننده‌ها گوش کردند.

ربات هوش مصنوعی Pudding البته ممکن است ذهن شما را از طریق مقایسه و تحلیل موسیقی‌های مورد علاقه‌تان با ترندهای معرفی شده در ساید Spotify Wrapped، درگیر کند. روش کار این ربات که به زیبایی یکی از کاربردهای هوش مصنوعی را به نمایش گذاشته به این شکل است که باید ابتدا با حساب کاربری Spotify خودتان وارد آن شوید، البته تضمین شده که تغییراتی در تنظیمات شما ایجاد نکند، پستی منتشر نکند و در کل فقط شرایط را بررسی کند. این ربات فقط داده‌های مربوط به هرچه شما گوش کردید را می‌خواهد. بعد از این که بررسی عادت‌های شنیداری شما را زیر نظر گرفت و چندین سوال هم از شما پرسید، نظراتی درباره سلیقه شما در موسیقی ارائه می‌دهد که بسیاری از آن‌ها دقیق و بسیاری هم تا حدودی نزدیک به واقعیت هستند. البته ارائه‌هایی که انجام می‌دهد، به صورت تک‌کلمه است و در نتیجه ممکن است گاهی به تنهایی معنی خاصی نداشته باشد. برای مثال در بررسی سلیقه یکی از کاربران آمده: «خوشحال – خواندن – متعلق به من – نسخه خطی – 60 – دلار – سفید – تی‌شرت – محلی – صحبت – رادیو – سپر – برچسب – بد». برای کاربر دیگری اطلاعات به این شکل منتشر شده است:«چای کامبوچا – دم کردن – خیلی زیاد – زیاد – احساسات – عالی – خوشحال – ما – بد».

در آخر دو اظهار نظر کلمه «بد» آمده و دلیلش این است که این ربات در پایان اظهارنظرش، کلیتی از سلیقه شما ارائه می‌دهد. در واقع به جای این که به شما آمار موسیقی‌هایی را بدهد که به آن گوش کردید، چکیده‌ای از اظهارنظرها درباره آن‌ آهنگ‌ها و نقدهایی که درباره‌شان وجود دارد را مورد بررسی قرار می‌دهد و از طریق آن سلیقه شما را قضاوت می‌کند.

درواقع این یک کاربرد هوش مصنوعی در موسیقی است که جذابیت زیادی هم دارد. این ربات با تکیه بر هوش مصنوعی بررسی‌ها و ارائه اطلاعات را انجام می‌دهد و در توضیح آن هم آمده که به غیر از کاربردی بودن، اطلاعاتی می‌دهد که کمی هم جنبه شوخی و تفریح داشته باشد. به همین دلیل نباید با بررسی نتایج ارائه شده این طور برداشت شود که هوش مصنوعی در تشخیص سلیقه عملکرد مناسبی ندارد یا ضعیف است.

 

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]