Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کارشناسی ارشد رشته هوش مصنوعی دانشگاه اراک راه‌اندازی شد

کارشناسی ارشد رشته هوش مصنوعی دانشگاه اراک راه‌اندازی شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به نقل از خبرگزاری دانشجو، دانشگاه اراک موفق شد مجوز ایجاد کارشناسی ارشد رشته هوش مصنوعی را از وزارت علوم دریافت کند.

شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم به اساتید این دانشگاه اجازه داده تا رشته هوش مصنوعی را به دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد ارائه دهند.

هوش مصنوعی توانایی جمع‌آوری، تحلیل و تصمیم‌گیری بر اساس داده‌ها است که توسط انواع ماشین‌ها و با بهره‌گیری از الگوریتم‌های پیچیده انجام می‌شود. ماشین‌های مجهز به این فناوری توانایی یادگیری عادات و رفتارها را داشته و می‌توانند بر اساس حجم عظیمی از داده‌های ورودی، رفتارهای متفاوتی نشان دهند.

شایان ذکر است این رشته دانشگاهی از چندی پیش در دانشگاه‌های ایران و بیشتر در مقطع ارشد ارائه شده و تحصیل در رشته هوش مصنوعی در ایران را برای دانشجویان میسر کرده است. دانشگاه‌های شریف، امیرکبیر، تهران، صنعتی اصفهان، شیراز و فردوسی مشهد از جمله مراکز علمی هستند که این رشته را به دانشجویان ارائه می‌دهند.

مسیر ورود به رشته هوش مصنوعی بیشتر از طریق مهندسی کامپیوتر است. فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد رشته هوش مصنوعی می‌توانند در رشته هوش مصنوعی ادامه تحصیل دهند. دانشجویان این رشته موضوعاتی مانند شبکه‌های عصبی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، پردازش گفتار، منطق فازی و سایر مباحث مرتبط را در دوران تحصیل مطالعه می‌کنند.

البته فارغ‌التحصیلان برق، الکترونیک و مکانیک نیز می‌توانند برای دوره ارشد، این رشته را انتخاب و در آن به ادامه تحصیل بپردازند. بعد از پایان دوران دانشگاه، متخصص هوش مصنوعی می‌تواند سیستم‌های خودکارسازی پیشرفته یا ربات‌های هوشمند طراحی کند. همچنین طراحی نرم‌افزارهای تشخیص چهره، صدا و هویت به صورت خودکار از دیگر توانمندی‌های متخصصان این رشته است.

چندی پیش «نیره زاغری»، مدرس دانشگاه آزاد رشته هوش مصنوعی را پر درآمدترین رشته دانشگاهی ایران معرفی کرده بود. وی معتقد است: «طبق شواهد متخصصان این رشته تحصیلی به طور میانگین، ماهانه بیشتر از 10 میلیون درآمد دارند.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]