برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کنگره استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی دی ماه برگزار می شود

کنگره استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی دی ماه برگزار می شود

زمان مطالعه: 2 دقیقه

پیشرفت علوم پزشکی با وجود هوش مصنوعی امری انکارناپذیر است که امیدواری‌های فراوانی برای توسعه در حوزه درمان و پزشکی ایجاد کرده است؛ در همین راستا کنگره استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی، دی ماه امسال تحت عنوان AIMS ۲۰۲۲ برگزار می‌شود .برگزاری این سمینار با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در سه بخش سمینارهای تخصصی ماهیانه، مدرسه تابستانه هوش مصنوعی و جشنواره علمی دانشجویی برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش هوشیو به نقل از مهر، اولین نشست در این حوزه، با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با حضور دبیران برنامه تعالی هوش مصنوعی در علوم پزشکی و نمایندگان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

کنگره پزشکی هوش

کنگره استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی

هدف از برگزاری این کنگره در دی ماه، تمرکززدایی و مشارکت همگانی به منظور تشریح برنامه‌ها در حوزه پزشکی، تلاش برای مشارکت جمعی و تشکیل کمیسیون‌های تخصصی که بازوهای اجرایی کمیته تعالی هوش مصنوعی محسوب می‌شوند، عنوان شده و در دستور کار دبیرخانه کمیته تعالی قرار گرفته است.

دبیر کمیته تعالی هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دکتر احسان کدخدایی، در ارتباط با این نشست به تحولات بین‌المللی و چشم‌اندازهای ترسیم شده در این حوزه اشاره کرد و هدف از اجرایی شدن این برنامه، وظایف دبیران و نوع همکاری ایشان با کمیته تعالی را تشریح کرد.

در همین رابطه کدخدایی افزود: «کشور از لحاظ علمی در رتبه 12 در جهان قرار دارد اما این جایگاه در حیطه نظری است و نتوانسته شاخص‌های اقتصادی را در مورد ایران تغییر دهد و کشور ما از این نظر در رتبه 72 قرار دارد. براساس چشم‌اندازهای کلان کشور تا سال 1410 باید این وضعیت تغییر کند و کشور با بهره‌گیری از فناوری نوین به ارتقای جایگاه خود در اقتصاد دست یابد.»

کدخدایی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در نظام سلامت، از بدو تولد تا حتی پس ازمرگ، گفت: «آینده هوش مصنوعی در نظام سلامت تا سال 2030 منجر به بیش از 200 میلیارد درآمد خواهد شد و بیشترین سهم از این میزان درآمد متعلق به تولیدات نرم‌افزاری است.»

دبیر کمیته تعالی هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی مجازی تأکید کرد: «ایران نیز باید طوری برای پیشرفت هوش مصنوعی در حوزه‌های محتلف صنعت و علم برنامه‌ریزی کند که تا سال 1410 بیش از 10 درصد تولید ناخالص ملی خود را از طریق فناوری‌های AIMS به دست بیاورد. رسیدن به این خواسته با توجه به موقعیت کشور، دور از دسترس نیست. کشور ما در حوزه نرم‌افزار، تنوع اقلیم و جمعیت و به طور کلی تولید داده‌های پزشکی از موقعیت مناسبی برخوردار است و با برنامه‌ریزی  و مشارکت ملی، دستیابی به این هدف محقق خواهد شد.»

دکتر فهیمه قاسمی، قائم‌ مقام کمیته تعالی هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در ادامه این نشست، اقدامات انجام شده توسط کمیته و برنامه‌های پیش روی آن را تشریح کرد و گزارش جامعی از کنگره استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی ارائه داد.

به گفته قائم مقام کمیته تعالی هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، این کنگره، در دی ماه سال جاری تحت عنوان AIMS ۲۰۲۲ در جزیره کیش برگزار خواهد شد و برنامه‌های آن، در سه بخش شامل سمینارهای تخصصی ماهیانه، مدرسه تابستانه هوش مصنوعی و جشنواره علمی دانشجویی شامل ۲۰ سخنرانی و ۷ اجلاسیه و رویداد پس از کنگره، شامل امضا و تبادل سند همکاری با مؤسسات معتبر علمی و اقتصادی، در نظرگرفته شده‌اند.

در ادامه این نشست برای بهتر اجرا شدن برنامه‌های کنگره، دبیران دانشگاه‎های علوم پزشکی نیز پیشنهادات خود را ارائه داند و پیرامون آن‌ها بحث و تبادل نظر شکل گرفت.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]