Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 فناوری های نوظهور چگونه می‌توانند به احیای شرکت‌های مدیریت ثروت کمک کنند؟

فناوری های نوظهور چگونه می‌توانند به احیای شرکت‌های مدیریت ثروت کمک کنند؟

زمان مطالعه: 3 دقیقه

محیط ابری می‌تواند بستر مناسبی برای تحولات راهبردی فراهم کند. از این رو، انتظار می‌رود این قابلیت در فناوری های نوظهور نسل بعدی تعبیه گردد. محققان اظهار داشتند که بیش از سه‌چهارم شرکت‌های مدیریت ثروت گام‌های موثری برای اجرای فناوری ابر برداشته‌اند.

شرکت‌های مدیریت ثروت کانادا در طی سال گذشته با سرعتی بی‌سابقه به استقبال از نوآوری‌ها رفته‌اند. این اقدامات باعث دلگرمی عده زیادی شده است. بر اساس نظرسنجی پذیرش فناوری‌های نسل بعدی، 1000 مدیر برتر اجرایی و گزارش‌های مستقیم آنان در شرکت‌های خدمات مالی مطالعه شد. شرکت «Broadridge Financial Solutions Inc.» این گزارش‌ها را در ماه فوریه 2021 منتشر کرد. بنا به این نظرسنجی، بخش مدیریت ثروت کمترین نوآوری را در صنعت خدمات مالی دارد. دوسومِ شرکت‌های مدیریت ثروت اعلام کردند که مراحل اولیه‌ی نوآوری را در مقایسه با سایر بخش‌ها از قبیل بانک‌داری یا مدیریت دارایی طی می‌کنند.

اما آن دسته از شرکت‌های مدیریت ثروت که گام‌های بلندی در زمینه‌ی نوآوری برداشته‌اند، نتایج مثبتی به لحاظ درآمد، هزینه‌ها و سودآوری کسب کرده‌اند. شرکت‌هایی که سرمایه‌گذاری در فناوری های نوظهور را در دستور کارشان قرار داده بودند، همه مزایا را از آنِ خود کرده‌اند؛ آنها کاهش 73/2 درصدی در هزینه‌ها، افزایش 97/0 درصدی در میزان درآمد و افزایش 25/1 درصدی در سودآوری را به ثبت رسانده‌اند.

شرکت‌های مدیریت ثروت سراسر جهان به طور میانگین اعلام کردند که درصددِ افزایش بودجه‌ی فناوری‌های اطلاعات هستند. آنها قصد دارند بودجه‌ی اختصاص یافته به فناوری های نوظهور را در طی دو سال آینده از 2/14 درصد به 9/9 درصد افزایش دهند؛ این ارقام از افزایش 43 درصدی حکایت دارد. آن دسته از شرکت‌های مدیریت ثروت که در مطالعه حاضر به عنوان رهبران جهانی تعریف شده‌اند، قصد دارند بودجه خود را برای بکارگیری این فناوری‌ها تا 22 درصد افزایش دهند. با توجه به رابطه میان انواع سرمایه‌گذاری‌ها و رشد حاشیه‌ای، شرکت‌هایی که از این قافله عقب مانده‌اند، راه دشواری برای رقابت با سایر شرکت‌ها دارند.

فناوری های نوظهور

اما از چه نقطه‌ای باید دست به کار شد؟ محیط ابری می‌تواند بستر مناسبی برای تحولات راهبردی فراهم کند. از این رو، انتظار می‌رود این قابلیت در فناوری های نوظهور تعبیه گردد. محققان اظهار داشتند که بیش از سه‌چهارم شرکت‌های مدیریت ثروت گام‌های موثری برای اجرای فناوری ابر برداشته‌اند. این کار بنا به چند دلیل منطقی است. انتظار می‌رود حجم سرمایه‌گذاری‌ها در فناوری ابر با افزایش گسترده‌ای همراه باشد. داده‌ها نقش چشمگیری در چگونگیِ رشد شرکت‌های مدیریت ثروت دارند و اهمیت بسزایی در ارائه راهکارهای جدید و ارتقای راهکارهای موجود دارند. اما امروزه، مدیریت و تحلیل داده‌ها به سطح بسیار بالایی از توان محاسباتی نیاز دارد. خدمات ابری این توان را به شکل مقیاس‌پذیر عرضه می‌کنند. شرکت‌هایی که عملکردی ضعیفی در بکارگیری فناوری‌های ابری دارند، با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کنند. بنابراین، آنها بینش موثری را که می‌تواند در پی بکارگیری حجم عظیمی از داده‌ها به دست آید، از خود سلب می‌کنند.

فناوری ابری می‌تواند نقش مفیدی در اجرا و تبعیت از قوانین از مقررات داشته باشد چرا که این امر می‌تواند به ارتقای سطح امنیت سایبری و انعطاف‌پذیری منجر گردد. شرکت‌ها به هر نحوی شده خواهان افزایش امنیت داده‌های خود هستند. خدماتی که به کمک فناوری ابر مدیریت می‌شوند، می‌تواند کارایی شرکت‌ها به طرز چشمگیری افزایش دهد. در این راستا، از داده‌ها و فرایندهای استاندارد استفاده شده و کاهش ریسک‌های عملیاتی در دستور کار قرار می‌گیرد. خدمات ابری با ارتقای سطح کنترل کسب‌وکار، این فرصت را در اختیار شرکت‌های مدیریت ثروت قرار می‌دهند تا به شکل موثرتری پاسخ‌گویِ نیازهای گزارشی و خدمات مشتری باشند. هوش مصنوعی در کشور کانادا نیز وارد فاز جدیدی شده است. راهبرد هوش مصنوعی موسسه تحقیقات پیشرفته‌ی کانادا نیز هوش مصنوعی را در صدر برنامه‌های خود جای داده است. بر اساس این راهبرد، کانادا در طی 10 سال آینده مبلغ 8/443 میلیون دلار در فناوری هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده است. افزون بر این، کانادا مبلغ 185 میلیون دلار هم برای پشتیبانی از ابعاد تجاریِ تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی اختصاص داده است.

شرکت‌های مدیریت ثروت کانادا که در نظرسنجی ما حضور داشتند، برای استفاده از یادگیری ماشین و پردازش زبان طبیعی نیز ابراز علاقه کردند. اگرچه احتمال می‌رود این فناوری‌ها در مقایسه با فناوری ابری برای مشاوران چندان آشنا نباشند، اما شواهد و قرائن حاکی از آن است که فناوری‌های هوش مصنوعی باعث ارتقای مدیریت ثروت شده‌اند. رشد هوش مصنوعی می‌تواند توان پیش‌بینی و تحلیل شرکت‌ها را گسترش دهد. راهکارهای نرم‌افزاری جدید این فرصت را در اختیار شرکت‌های مدیریت ثروت قرار می‌دهد تا تحول عظیمی در عملکرد کسب و کارشان ایجاد کنند. آنها در این راستا از حجم عظیمی از داده برای پیش‌بینیِ دقیق تک‌تک نیازهای مشتریان خود استفاده می‌کنند. بنابراین، مشتریان و سرمایه‌گذاران از تجارب شخصی بهتری بهره‌مند می‌شوند.

مشاوران می‌توانند از دستیارهای مجازی هوش مصنوعی برای پاسخ‌گویی به پرسش‌های مشتریان استفاده کنند. این دستیارها پرسش‌های مشتریان را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و گزینه‌های آلترناتیوی در اختیار مشاوران قرار می‌دهند تا به مرور، بحث و بررسی بپردازند. تحلیل پیش‌بینی‌گر با هوش مصنوعی می‌تواند به مشاوران کمک کند تا درک بهتری از نیازهای ویژه‌ی مشتریان داشته باشند. از این رو، فناوری موتور محرکه‌ی موفقیت است و نباید آن را ستون پشتیبانِ شرکت‌های مدیریت ثروت در نظر گرفت. با توجه به سرعت شگفت‌انگیز تغییرات، تفاوت میان شرکت‌های بزرگ و کوچک بیش از پیش نمایان شده است. شرکت‌هایی که به این فناوری‌ها بی‌توجه بوده‌اند، باید هر چه سریع‌تر برای بکارگیری آنها دست به کار شوند. حال نوبت به شرکت‌های مدیریت ثروت کانادا رسیده تا در خصوص نقش فناوری های نوظهور از قبیل محاسبات ابری و هوش مصنوعی تجدید نظر نمایند.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]