تجربه رقابتی هوشمند همراه با جایزه 450 میلیون تومانی! ثبتنام مسابقه هوش مصنوعی ایران آغاز شد
هرساله مسابقات مسئلهمحور متعددی تحت عنوان طرح شهید بابایی توسط بنیاد ملی نخبگان برگزار میشود که یکی از این مسابقات، جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA) است. هدف از برگزاری این رقابت، پرورش، آموزش و فراهمآوردن شرایط فعالیت در زمینه هوش مصنوعی برای علاقهمندان به این فناوری است.
رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران هرساله تحت عنوانی خاص برگزار میشود که امسال حوزه سلامت را بهعنوان موضوع محوری رقابت در نظر گرفته است. این رقابت از سه بخش آموزش تئوری، آموزش عملی و داوری دستاوردها تشکیل شده که در مجموع طی مدت 5 ماه برگزار میشود. در دوره 90 ساعته آموزش تئوری، شرکتکنندگان با حضور در وبینارها و سمینارها، با ابزارها، چالشها و کاربردهای هوش مصنوعی آشنا میشوند. در گام دوم به افراد فرصت داده میشود طی مدتزمان دو و نیم ماه و تحت نظر یک منتور کارآزموده، بهصورت انفرادی یا گروهی بر روی مسائل مختلف و کاربردی حوزه پردازش تصاویر پزشکی ازجمله پاتولوژی، دندان، چشم و … فعالیت کنند و در مسیر توسعه محصول خود گام بردارند. در ادامه، عملکرد شرکتکنندگان در بخش عملی براساس شاخصهای مختلف مورد ارزیابی داوران قرار میگیرد و امتیاز مشخصی دریافت میکند.
امتیازات برگزیدگان این دوره
- 450 میلیون تومان جوایز نقدی
- آموزش تبدیل یک پروژه به محصول
- توسعهمهارتهای نرم و توانایی کار تیمی
- تجربه حل مسئله در زمینه هوش مصنوعی (Vision)
- کسب امتیاز نخبگی در قالب طرح شهید بابایی برای سه تیم برتر
- ارزیابی پیوسته شرکتکنندگان و ارائه پروفایل شخصیتی و فنی
- امکان گذراندن کارآموزی تحصیلی در یک شرکت دانشبنیان معتبر
- اعطای گواهینامه شرکت در دوره از طرف آکادمی و بنیاد ملی نخبگان
- کوچینگ تیمهای برتر برای عملیاتیکردن پروژهها و راهاندازی کسبوکار
- آموزش تخصصی هوش مصنوعی و تجربه حل مسئله در حوزههای مختلف
سه تیم برتر بهترتیب موفق به کسب جوایز زیر میشوند:
- تیم اول: 300 میلیون تومان جایزه نقدی و کسب 30 امتیاز از بنیاد نخبگان
- تیم دوم: 100 میلیون تومان جایزه نقدی و کسب 25 امتیاز از بنیاد نخبگان
- تیم سوم: 50 میلیون تومان جایزه نقدی و کسب 20 امتیاز از بنیاد نخبگان
همچنین امکان استخدام برای هرسه تیم برگزیده درنظر گرفته شده است.
این مسابقه تلاش میکند تا در کنار آموزش مباحث تئوری و فنی، زمینه اشتغال و کارآفرینی شرکتکنندگان را نیز در حوزه هوش مصنوعی فراهم کند. زمینه ایجاد درآمد ارزی در کنار ارزش افزوده بالا برای افراد و شرکتهای حوزه هوش مصنوعی، از دیگر مزیتهای یادگیری و فعالیت در این زمینه است.
محتوا و سرفصلهای دوره
این دوره شامل 60 ساعت آموزش هوش مصنوعی آنلاین، 10 ساعت آموزش برنامهنویسی پایتون، 10 ساعت آموزش ابزارهای برنامهنویسی و 10 ساعت آموزش مهارتهای مدیریت پروژه میشود که در کنار مشاوره و منتورینگ افراد باتجربه و تراز اول این حوزه قرار میگیرد تا اطمینان حاصل شود که شرکتکنندگان این دوره، تمامی مفاهیم و مهارتهای موردنیاز جهت توسعه پروژه خود را کسب کردهاند.
مهارتهایی که در این دوره خواهید آموخت:
- Machine Learning
- Deep learning
- Image processing
- ML Engineering
- Business Skills
مخاطبان دوره
تمامی افرادی که به فعالیت در زمینه هوش مصنوعی علاقهمند هستند، میتوانند در رقابت سالانه هوش مصنوعی (IAAA) شرکت کرده و از محتوا و آموزشهای این دوره استفاده کنند. علاوهبر آن دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای کامپیوتر، برق، مکانیک، علوم کامپیوتر، علوم پزشکی، زیستی و سلامت نیز از مخاطبین این دوره هستند.
اهداف دوره
- افزایش روحیهی کارآفرینی
- ایجاد تیمهای چنددانشی
- تشکیل و توسعه گروههای مستعد
- آموزش و توانمندسازی نیروهای مستعد برتر
- پرورش نیرو برای ورود مستقیم به بازار کار
- هدایت و آموزش تیمها جهت حل مسائل واقعی
- برقراری ارتباط میان صنعت پزشکی و مهندسی
- پشتیبانی و حمایت از دستاوردها تا دستیابی به محصول
- شتابدهی و ورود تکنولوژیهای نوظهور در صنعت سلامت
- کمک به ورود ابزارهای هوش مصنوعی به صنعت سلامت
- توسعه مهارتهای حوزه علمداده، یادگیری ماشین، تحلیل داده و …
زمانبندی و نقشهراه مسابقه
ثبتنام این دوره از رقابتها از تاریخ 16 شهریورماه 1401 آغاز شده و تا 16 آذرماه ادامه خواهد داشت. شروع دوره آموزشی، سه روز پس از پایان ثبتنام در تاریخ 19 آذر شروع شده و پس از 55 روز در تاریخ 14 بهمنماه به پایان میرسد. پساز این تاریخ دوره آموزش عملی آغاز شده و تا 17 فروردینماه 1402 ادامه مییابد و در این دوره شرکتکنندگان میبایست طرح خود برای ارائه به داوران رویداد توسعه دهند. در این بین از مشاوره و منتوریگ افراد کارآزموده حوزه هوش مصنوعی که از تاریخ 30 فروردینماه در کنار تیمهای حاضر در رویداد قرار میگیرند، استفاده میکنند تا خود را برای حضور در جلسه داوری 7 اردیبهشت آماده کنند. این رویداد در تاریخ 13 اردیبهشتماه 1402 به خط پایان خود میرسد و تیمهای برگزیده، جوایز و امتیازات خود را دریافت میکنند.
برگزارکنندگان و حامیان
این مسابقه با مشارکت جمعی از سازمانها، مجموعهها و شرکتهای دولتی و خصوصی برگزار میشود که در قالب برگزارکنندگان و حامیان رویداد قرار دارند. پارسآنلاین، نوروبیز، هایوب، فردابانک، پارک فناوری فردا و AIMedic از جمله برگزارکنندگان این رقابت سالانه هستند. همچنین حامیان این رویداد شامل: یونسکو، بنیاد نخبگان، وزارت تعاون،کار و رفاه تامین اجتماعی، مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، پایگاه جامع هوش مصنوعی هوشیو، اینوتکس، دانشگاه شهید بهشتی، یکتانت، Filoger، شبکه فنبازار ملی ایران و روبیکا میشوند.
علاقهمندان به ثبتنام در این دوره میتوانند با مراجعه به سایت، زیر اقدام به ثبتنام و شرکت در این دوره نمایند.
آخرین اخبار و رویدادهای هوش مصنوعی را با هوشیو دنبال کنید