5 روش برای بکارگیری هوش مصنوعی در برنامه های موبایل و راهبردهای وب شرکتها
کاربران به طرق متفاوتی با محصولات دیجیتال درگیر هستند و کسبوکارها هم در خدماترسانی خود از تجارب نوآورانه استفاده میکنند؛ با این حال امروزه هوش مصنوعی (AI) در حال تغییر و تحول این شیوههاست. برای آن دسته از تیمهای محصولات که قصد دارند هوش مصنوعی را وارد برنامههای شرکت خود کنند، ممکن است آغاز کار دلهرهآور باشد. اما خوشبختانه راههایی هستند که میتوانید از طریق آنها از هوش مصنوعی در برنامه های موبایل و محصولات خود استفاده کنید و در عین حال از یک بازهی یادگیری طولانی یا هزینهی استخدام متخصصان یادگیری ماشینی نیز خودداری نمایید. در این مقاله قصد داریم برجستهترینها و بهترینها را در حوزهی هوش مصنوعی معرفی کرده و تیمهایی را مثال بزنیم که به آسانی توانستهاند راهکارهای هوش مصنوعی را با برنامههای کاربردی خود برای شبکه و موبایل یکپارچهسازی کنند.
برنامههای محبوب هوش مصنوعی مدتهاست که سرتیتر خبرها را به خود اختصاص دادهاند؛ خودروهای خودران، دستیاران صوتی، تشخیص چهره، و اتوماسیون تنها برخی از فناوریهایی هستند که توجه زیادی به خود جلب کردهاند. علیرغم اینکه محصولات مذکور به میزان بسیار زیادی از قابلیتهای هوش مصنوعی استفاده میکنند، جنبههای دیگری از فناوری زیربنایی آن یعنی یادگیری ماشین هم وجود دارد که میتواند محصولات فناوریمحوری را که به صورت روزانه استفاده میکنیم به دنیای دیگری ببرد. این مهم با ترکیب قابلیتهای چشمگیر هوش مصنوعی با جدیدترین و پرکاربردترین رابطهای کاربردی برنامهنویسی (API) محقق میشود. این ترکیب شما را قادر میسازد بدون داشتن موتور هوش مصنوعی خود را داشته باشید و یا مدلهای خود را تربیت کنید، هوش مصنوعی را وارد برنامههای کاربردی شرکت خود نمایید.
هوش مصنوعی در برنامه های موبایل
از زیرساختهای غولهای فناوری استفاده کنید تا مدلهای یادگیری ماشین خودتان را بسازید.
قبل از اینکه از رابطهای کاربردی برنامهنویسی در هوش مصنوعی مثال بزنم، قصد دارم از آنچه غولهای فناوری حاضر ارائه میدهند بگویم. در حال حاضر در میان این دسته، گوگل، آمازون، مایکروسافت و IBM بر سر اینکه در آینده چه کسی تهیهکنندهی برتر و اصلی زیرساختهای هوش مصنوعی در دنیا خواهد بود، رقابت سختی با یکدیگر دارند. چشمگیرترین قابلیت این سرویسها این است که شما را قادر میسازد تا خود مدلهای یادگیری ماشینی (ML) را آموزش دهید و آنها را در زیرساختهای تخصصی خودشان اجرایی کنید. این امر مستلزم این است که دادههای دیتاست خود را آماده کرده و مدلهای ML خود را بر اساس آنها آموزش دهید تا هوش مصنوعی بتواند هویت، توانایی تشخیص و تصمیمات خود را بر آنها بنا کند. در نتیجه، سیستمهای هوش مصنوعی به وجود میآیند که حول محور کسب و کار خود شما طراحی شده و قادر هستند مشکلات و مسائل خاص شما را حل کنند. هر زمان آمادگی این را داشتید که کارکردپذیری عمیقتری از یادگیری ماشین را وارد محصولات دیجیتال خود کنید، احتمالاً میتوانید از برخی از این پیشنهادات بهره ببرید.
با اینکه مدلهای خودساختهی ML قلهی کاربردهای هوش مصنوعی به شمار میروند، باید به این نکته توجه داشت که هر مسئلهی کسب و کار، مدل ML خاص خود را برای راه حل لازم ندارد. برای مثال، اگر برنامهی شما وظیفه دارد موزها را از پرتقالها جدا کند، مدل یک فرد دیگر که آموزش داده شده تا انواع مختلف میوهها را از یکدیگر تشخیص دهد نیز کاربردی خواهد بود. بدین معنی که میتوانید به جای آموزش مدل خود، از مدلی که از پیش آموزش دیده استفاده کنید. همین منطق را میتوان در مورد مدلهایی که حول دیتاستهای رایج ساخته شدهاند (همچون تشخیص صدا و آنالیز حواس، آنالیز تصویر و سند، آنالیز متن ساختار نیافته و …) نیز به کار برد. بسیاری از شرکتها خدمات رابط برنامهنویسی کاربردی (API) هوش مصنوعی ارائه میدهند که از پیش آموزش دیده و مبتنی بر فناوری ابری Cloud-based هستند؛ این رابطهای کاربردی برنامهنویسی از زیرساختهای قدرتمند سیستمهای این شرکتها استفاده میکنند و در عین حال کار با آنها آسان نیز میباشد.
[irp posts=”7355″]5 نمونه از رابطهای کاربردی برنامهنویسی که کمک میکند به آسانی شروع به استفاده از هوش مصنوعی کنید.
1. بهبود کیفیت تصویر:
در صورتی که برنامهی شما تصاویری از منابع مختلف استفاده میکند، احتمالاً با این مسئله روبرو شدهاید که گاهی یک منبع تصویری را با وضوح یا کیفیت مدنظر شما در اختیار ندارد. در این مواقع خدمات بهبود کیفیت هوش مصنوعی، همچون let’s enhance، به کار خواهند آمد. هوش مصنوعی در این سرویسها با استفاده از مدلهای یادگیری ماشینی که بر روی میلیونها تصویر آموزش دیده شدهاند، میتواند نقصها و جاهای خالی را در تصویر مورد نظر پیشبینی کرده و نسخهای از تصویر به شما تحویل دهد که وضوحش هشت برابر تصویر ابتدایی است. علاوه بر این امکان حذف قطعات فشرده و ارتقای رنگ تصاویر را نیز فراهم میکند. باور نتیجهای که میبینید سخت است. این رابط برنامهنویسی کاربردی (API) تصاویر را از پروتکل AWS S3 ، Google Cloud Storage، و یا هر منبع دیگری از HTTP قبول میکند.
2. تعدیل محتوا:
هرگونه محصول دیجیتالی که شامل محتوای تولیدشده توسط کاربر میشود، در معرض ورود محتوای نامناسب قرار دارد. برای حل این مشکل در گذشته از نظارت افراد اجرایی، میانجیها و یا حتی گزارش خود کاربران و مخاطبان استفاده میشد. اما خوشبختانه امروزه از ابزارهای هوش مصنوعی همچون Microsoft Azure Content Moderator میتوان استفاده کرد تا محتوای نوشتاری، تصویری و یا ویدئویی را مورد بازبینی قرار داد. بدین طریق میتوان موضوعات توهینآمیز، ناپسند و نامناسب را از بین مطالب گوناگون که میتوانند به بیش از صد زبان تولید شده باشند، تشخیص داد. امکان بازبینی انسانی هم برای مواقعی که موتور هوش مصنوعی نمیتواند از نامناسب بودن محتوایی مطمئن باشد وجود دارد. این امکان به مرور زمان به آموزش هوش مصنوعی و بهبود توانایی پیشبینی آن کمک میکند. Microsoft Azure Content Moderator به وسیلهی رابط برنامهنویسی کاربردی Azure و یا جعبهی توسعهی نرمافزارش برای پایتون، js و .NET قادر خواهد بود با برنامههای شما یکپارچه شود.
3. شناسایی محصول:
شناسایی چهره و تصویر از شناختهشدهترین کاربردهای هوش مصنوعی هستند. خوشبختانه این حوزه هم از آن مواردی است که ساخت مدل یادگیری ماشینی خودتان در آن کار تقریباً آسانی است. این مدلها میتوانند مسائلی که قبلاً دشوار مینمودند را به راحتی حل کنند. برای مثال، در حال حاضر با یک مشتری سروکار داریم که در تولید صنعتی مشغول است. این مشتری به یک نرمافزار موبایل نیاز دارد که بتواند دستگاههای صنعتی آنها را تشخیص دهد. در روش سنتی احتمالاً از اسکن بارکد یا کد QR استفاده میشد. اما امروزه موتور هوش مصنوعی میتواند به آسانی یک محصول را تشخیص دهد؛ بدین منظور تنها لازم است دوربین را به سمت محصول مورد نظر بگیریم. AutoML Vision که یکی از فناوریهای ابری گوگل است مجموعه ابزاری را برای افرادی که در هوش مصنوعی تخصصی هم ندارند فراهم کرده که با آن بتوانند مدلهای یادگیری ماشینی را با دادههای تصویری مرسومی آموزش دهند که متوالیاً میتوانند در رابط برنامهنویسی کاربردی Google Vision مورد استفاده قرار بگیرند. فقط کافی است کاتالوگ محصولات خود را آپلود کنید و تصاویر را به درستی عنوانگذاری کنید، AutoML بقیهی کارها را انجام خواهد داد. AutoML Vision این امکان را هم فراهم میکند که مدلها را به فرمتهای پرکاربردی همچون TensorFlow Lite و Core ML که قابلیت اجرا بر روی دستگاههای متحرک را دارند صادر کنید و برای این منظور نیازی به درگیر کردن رابط برنامهنویسی کاربردی نیست. از آنجایی که لازم نیست دادهها دوباره به سرورهای گوگل فرستاده شوند، شناسایی تصویر بر روی دستگاههای متحرک قابل قبولتر نیز هست.
4. استخراج داده:
برخی از محصولات دیجیتال به شدت به دادههای روی شبکه وابسته هستند، اما از آنجایی که این منابع همیشه دادههای ساختاریافته و قابل هضمی ارائه نمیدهند، این وابستگی میتواند باعث شود به شدت به کار دستی با Scraping motors نیاز داشته باشیم که خود باید با هر بار توسعهی منابع محتوا اصلاح شود. راهحل بهتر این است که از سرویس هوش مصنوعی استفاده کنیم که وبسایت را آنالیز کرده و آن را به صورت محتوای ساختاریافته پردازش میکند و همچنین از طریق یک رابط برنامهنویسی کاربردی هم قابل استفاده است. هوش مصنوعی شرکت Diffbot قادر است انواع زیادی از محتوای وب را آنالیز کرده و محتوای ساختاریافته استخراج کند. برای نمونه اگر نیاز داشته باشیم از قسمتی از محتوای پستها در یک انجمن را استخراج کنیم، Diffbot پستهای صفحه را به صورت کاملاً ساختاریافته در فرمت JSON برمیگرداند، طوری که به نظر میرسد محتوا را همین الان از پایگاه دادهی وبسایت بازگردانی کردهایم. Diffbot میتواند بر روی مقالات، مباحثات، صفحات تصویری، صفحات محصول و ویدئوها استفاده شود.
5. کنترل صوتی:
دستیاران صوتی هوش مصنوعی در میان خانوارهای زیادی رایج شده و برقراری ارتباط و تعامل با آنها روز به روز برای کاربران راحتتر میشود. از سوی دیگر صدا بیشتر و بیشتر به عنوان ورودی در در دستگاههای موبایل مورد استفاده قرار میگیرد. اگر فکر میکنید که کنترل صدا در محصولات دیجیتالی شما میتواند به سود کاربرانتان باشد، استفاده از یک رابط کاربردی برای پردازش زبان طبیعی (NLP) آسانترین راه دستیابی و به کار بردن این قابلیتهاست. شرکت ai یک رابط برنامهنویسی کاربردی NLP را در اختیار قرار میدهد که صوت پخش شده را دریافت کرده و دستورهایی را برمیگرداند که متناسب با کارکرد برنامهی شما باشند. آموزش و بهبود قابلیت تشخیص قصد از طریق رابطهای شبکهای دوستدار کاربر انجام میشود و بدین ترتیب دیگر نیازی به ساخت یک مدل پیچیدهی یادگیری ماشین ویژهی خود نخواهید داشت.
[irp posts=”4472″]محبوبترین رابطهای برنامهنویسی کاربردی (API) در هوش مصنوعی که میتوانید برای مقیاسسنجی محصول خود به کار ببرید.
از پنج مثال بالا که فراتر برویم، میتوانیم بگوییم غولهای فناوری مدام در حال ارائه و راهاندازی APIهایی هستند که قابلیت استفاده در برنامههای شرکت شما را خواهند داشت. در این قسمت برخی از راهکارهای از پیش آموزش داده شدهی هوش مصنوعی را آوردهایم که آمازون، مایکروسافت، گوگل و IBM ارائه میدهند:
سرویسهای تحت وب آمازون
- پیشنهادات: با استفاده از همان فناوری پیشنهادات که در com به کار میرود، کمک میکند مشتریان شما تجربهای منحصر به فرد داشته باشند.
- پیشبینی: مدلهای پیشبینی با دقت بسیار بالا را در برمیگیرد که از فناوری پیشبینی یادگیری ماشین به کار رفته در com استفاده میکند.
- تجزیه و تحلیل تصویر و ویدئو: با استفاده از این سرویس میتوانید قابلیت آنالیز تصویر و ویدئو را به برنامههای خود اضافه کنید تا بتوانید داراییها را فهرست کرده، گردش کار رسانه خود را خودکار کنید و معانی را استخراج کنید.
- تجزیه و تحلیل پیشرفتهی متن: با این سرویس قادر خواهید بود از پردازش زبان طبیعی (NLP) استفاده کنید تا از درون متنی ساختارنیافته بینش و روابط را بیرون بکشید.
- تجزیه و تحلیل اسناد: میتوانید تنها در طول چند ساعت از دل میلیونها اسناد و مدارک، متن و داده استخراج کنید و بدین ترتیب نیاز به تلاش و کار دستی را کاهش دهید.
- صوت: متنهای نوشتاری را به گفتاری طبیعی تبدیل کرده و به این طریق به برنامههای خود صدا خواهید بخشید.
- نمایندگان مکالمهای (یا سیستمهای گفتوگو): با این سرویس میتوانید به آسانی یه نماینده سخنگو ساخته و کیفیت خدمات مشتریان را بهبود ببخشید و علاوه بر این، کارآیی مرکز تماس خود را نیز افزایش دهید.
- ترجمه: با ترجمهی کارآمد و مقرون به صرفه میتوانید گسترهی خدمات خود را وسیعتر کرده و افرادی با زبانهای گوناگون را به جمع مخاطبان خود بیافزایید.
- رونویسی: قابلیتهای تبدیل گفتار به نوشتار باکیفیتی را به برنامهها و گردش کار خود اضافه نمایید.
سرویسهای شناختی Azure مایکروسافت
- بینایی ماشین: قابلیتهایی از این دست را در برمیگیرد: ردهبندی تصاویر، تشخیص صحنه و فعالیت در تصاویر، تشخیص چهرههای مشهور و مکانهای شناخته شده در آنها و خاصیت تبدیل عکس به متن (OCR).
- شناسایی جوهر: این سرویس، جوهر و دستخط دیجیتال را تشخیص داده و شکلهای متداول را هم به دقت شناسایی میکند.
- چهره: با این سرویس این امکانات را در دست خواهید داشت: تشخیص چهره در تصاویر، تعیین هویت افراد، شناسایی عواطف، تشخیص چهرههای مشابه، و گروهبندی.
- فهرستساز ویدئویی: تجزیه و تحلیل کامل از کانالهای صوتی و تصویری یک ویدئو انجام میدهد. قابلیت شناسایی چهره، شیء و چارچوب اصلی را نیز علاوه بر خاصیت تبدیل عکس به متن (OCR) و رونویسی فراهم میکند و بینشهای پیشرفتهای همچون استنتاج موضوع و تشخیص برندها و عواطف را هم در برمیگیرد.
- خدمات گفتاری: این سرویس قادر به رونویسی خودکار گفتار به نوشتار با مدلهای قابل تنظیم، تبدیل نوشتار به گفتار طبیعی با صداهای متنوع و تنظیمپذیر، و همچنین ترجمهی گفتاری همزمان میباشد.
- تجزیه و تحلیل نوشتار: با استفاده از این سرویس قادر به شناسایی نامهای بیان شده در متن، استخراج عبارات کلیدی و تحلیل احساس غالب بر نوشتار خواهید بود.
- نوشتار مترجم: قابلیت تشخیص خودکار زبان و ترجمهی متن مورد نظر را فراهم میکند.
- پرسش و پاسخ: این قابلیت یک رابط برنامهنویسی کاربردی مبتنی بر فناوری ابری است که امکان پرسش و پاسخ را بر اساس آنچه از متنهای ساختارنیافته استخراج شده و همچنین معنایابی از پایگاههای دانش فراهم میکند.
- خوانندهی همهجانبه: سرویسی است که به کاربران با هر گونه توانایی یا ناتوانی این امکان را میدهد که متنی را بخوانند و درک کنند.
- فهم زبان: با استفاده از این سرویس میتوان زبان را با توجه به زمینهی آن درک کرد.
- تعدیلگر محتوا: با این سرویس تصاویر ناخواسته و توهینآمیز را میتوان تشخیص داد، نوشتههای ناپسند و مستهجن را فیلتر و محتوایی که برای افراد با سنین پایین مناسب نیست را تعدیل کرد. علاوه بر این برای اینکه به نتایج بهتری دست یافت میتوان از یک ابزار بازبینی داخلی استفاده کرد.
- شخصیساز: این قابلیت به شما این امکان را میدهد که در برنامههای خود تجاربی شخصیسازی شده و منحصر به فرد ایجاد کنید. این سرویس اجازه خواهد داد چرخهی آموزش تقویتی را درک کرده و به راحتی مدیریت کنید و علاوه بر اینها میتوانید هرجایی که میخواهید (از فناوری ابری گرفته تا فناوریهای مبتنی بر Edge) از آن استفاده کنید.
فناوری ابری گوگل
- هوش مصنوعی دیداری (بصری): میتوانید تصاویر را در فناوریهای ابری یا در فناوریهای مبتنی بر Edge تجزیه و تحلیل کنید. مدلهای از پیش تعیین شدهی رابطهای برنامهنویسی کاربردی (API) دیداری میتوانند به سرعت تصاویر را در هزاران طبقه (مثلا طبقهای که به قایق مربوط میشود و یا به برج ایفل) تقسیمبندی کنند و تک تک اشیاء، چهرهها و کلمات را تشخیص دهند.
- هوش مصنوعی ویدئویی: این سرویس امکان تجزیه و تحلیل دقیق ویدئو را به صورت فریم به فریم، فراهم میکند. این دسته از محصولات هوش مصنوعی امکان جستجوی بهتری به کتابخانهی ویدئویی شما بخشیده و آن را ارزشمندتر میکنند. مدل های از پیش آموزش دیده شدهی رابطهای برنامهنویسی کاربردی هوشمند ویدئویی میتوانند فرادادهها را استخراج کنند، اسامی کلیدی را تشخیص دهند و محتوای ویدئو را تفسیر نمایند.
- زبان طبیعی: امکان پردازش چندرسانهای و چندزبانه را فراهم میکند. زبان طبیعی از یادگیری ماشینی برای نشان دادن ساختار و معنای متن بهره میبرد. از این طریق میتوانید در مورد افراد، اماکن و وقایع و اتفاقات اطلاعات به دست بیاورید، جو رسانههای جمعی را بهتر متوجه شده و به سراغ همان گفتگوهای اصلی بروید که در مرکز آن بودهاند، و همچنین متن تحلیلشده را با آرشیو اسناد و مدارک خود برروی انبار ابری گوگل ترکیب و یکپارچه کنید. مدلهای از پیش آموزش دیده شدهی رابطهای برنامهنویسی کاربردی زبان طبیعی، میتوانند از پس درک زبان برآیند و حتی به ردهبندی محتوا و جو، عناوین موجود و تحلیل نحوی (دستور زبانی) نیز بپردازند.
- ترجمه: قابلیت ترجمهای سریع و پویا را فراهم میآورد که با محتوای موردنظر شما همخوانی دارد. در این سرویس میتوانید با استفاده از آن مدلی که بیشترین تناسب را با محتوا و نیاز شما دارد، از ترجمهی دو یا چندزبانه استفاده کنید. اگر مایل هستید وبسایت و برنامههایتان توانایی ترجمهای فوری و پویا از نوشتارهایی با بیش از صد زبان متفاوت را داشته باشند، میتوانید از ترجمهی ماشینی عصبی از پیش آموزش دیده شدهای استفاده کنید که مربوط به رابطهای برنامهنویسی کاربردی سرویس ترجمه هستند.
- رابط کاربردی تبدیل گفتار به نوشتار مبتنی بر فناوری ابری: دارای قابلیت شناسایی گفتار به 120 زبان است. تبدیل گفتار به نوشتار مبتنی بر فناوری ابری به توسعهگران این امکان را میدهد تا با استفاده از مدلهای شبکهی عصبی در رابط برنامه کاربردی که کاربرد آسانی هم دارد، صوت را به متن تبدیل کنند. این رابط برنامهنویسی کاربردی قادر به تشخیص 120 زبان بوده و میتواند بر اساس نیازهای کاربر جهانی شما خود را تغییر دهد. از این طریق میتوانید به صورت صوتی دستور داده و به کنترل بپردازید، صوتهای موجود در مراکز تماس را به نوشتار درآورید و امور دیگری از این دست انجام دهید. نکتهی قابل توجه دیگر این است که با توجه به استفاده از فناوری یادگیری ماشین گوگل، امکان پردازش صداهای از پیش ضبط شده و همچنین صداهای در حال پخش نیز وجود دارد.
- رابط کاربردی تبدیل نوشتار به گفتار مبتنی بر فناوری ابری: این سرویس امکان تبدیل متن به گفتار طبیعی را فراهم میکند. فناوری ابری تبدیل نوشتار به گفتار علاوه بر شبکههای عصبی گوگل، در پژوهشهای پیشگامانهی شرکت کامپیوتری DeepMind در حوزهی شبکهی عصبی WaveNet نیز به کار میرود تا بتواند امکان تولید گفتار را در 32 صدای متفاوت، در چندین زبان و لهجه و با بالاترین صحت ممکن در اختیار توسعهگران قرار دهد. این رابط برنامهنویسی کاربردی به آسانی قابل استفاده بوده و از طریق آن میتوانید با کاربران برنامهها و دستگاههای متفاوت، تعاملاتی بسیار نزدیک به واقعیت برقرار کنید.
- Dialogflow: مربوط به تجربهی مکالماتی است که از طریق دستگاهها و سامانهها برقرار میشود. این توالی انتها به انتها توسعهای شما را قادر میسازد رابطهای مکالمهای (یا همان رباتهای سخنگو) را بسازید. این رباتها از یادگیری ماشینی استفاده میکنند تا بتوانند تعاملاتی غنی و طبیعی با کاربران شما بر روی وبسایتها، نرمافزارهای گوشی، سامانههای پیامکی و دستگاههای متصل به اینترنت اشیاء برقرار کنند.
- هوش مصنوعی پیشنهادات: از طریق استفاده از این سرویس میتوانید محصولاتی را پیشنهاد دهید که تا حد بسیار زیادی متناسب با سلیقه کاربران هستند. سالهاست که گوگل به بخشهای مختلف خود همچونGoogle Search ، Google Ad، و Youtube محتوای پیشنهادی ارائه میدهد. این سرویس با استفاده از این دانش پیشنهاداتی بسیار منحصر به فرد ارائه می دهد که میتواند خود را فوراً با تغییرات رفتار مشتری و تغییر در محصولات و قیمتگذاری سازگار کند.
IBM Watson
- دستیار: Watson Assistant برای ساخت رابط گفتگویی به برنامههای کاربردی، دستگاهها و کانالهای متفاوت ارائه میشود.
- اکتشاف: Watson Discovery فناوری جستجوگر هوش مصنوعی است که سیلوهای داده را حذف کرده و اطلاعات نهان در دادههای شرکت را بازیابی میکند.
- مقایسه و برآورده شدن انتظارات: بدین طریق میتوانید از درون قراردادها و اسناد رسمی داده استخراج کنید تا بهرهوری را افزایش داده، از هزینهها کاسته و خطر افشای اطلاعات را به حداقل برسانید.
- استدیو: علوم دادهای را سادهسازی و مقیاسپذیر میکند تا بتوان به کمک آن خروجی و بازده کسب و کارها را حداکثر کرد.
- مترجم زبان: میتوانید اسناد، برنامهها و صفحات وب خود را فوراً ترجمه کنید و بدین ترتیب بازار هدفتان را گسترش دهید. با ایجاد رباتهای سخنگوی چندزبانه نیز قادر خواهید بود با مشتریان به زبان خودشان و در شرایط دلخواه آنها ارتباط برقرار کنید.
- طبقهبندی کنندهی زبان طبیعی: این قابلیت، طبقهبندی متن را تسهیل میکند. در این سرویس شما میتوانید به منظور تجزیه و تحلیل متن، نشانهگذاری و سازماندهی دادهها در دستههای سفارشی از یادگیری ماشینی استفاده کنید.
- فهم زبان طبیعی: با این سرویس درکی که از دادههای ساختارنیافته دارید را به سطحی ارتقا خواهید داد که در آن امکان تجزیه و تحلیل پیشرفتهی متن (به منظور استخراج اسامی، روابط، کلمات کلیدی، نقشهای معنایی و غیره) فراهم است.
- بینش شخصیتی: این سرویس به شما این امکان را میدهد که با استفاده از یک متن نوشتاری بتوانید ویژگیها، نیازها و ارزشهای شخصیتی را پیشبینی کنید و عادات و ترجیحات شخصی مشتریان خود را تا حد زیادی درک کنید. به منظور استنتاج ویژگیهای شخصیتی افراد (از جمله آن ویژگیهای شخصیتی که در نظریه و آزمون Big Five بیان شده، به علاوه نیازها و ارزشهای آنها)، میتوان از تجزیه و تحلیل زبانی ارتباطات دیجیتال افراد همچون ایمیلها، بلاگها، توییتها و پستهایی که در قسمت نظرات و در صفحات گفتوگو میگذارند استفاده کرد.
- گفتار به نوشتار: این برنامه کاربردی صوت و صدا را به راحتی تبدیل به نوشتار میکند تا امکان فهم سریع محتوای مدنظر را فراهم کند.
- نوشتار به گفتار: میتواند متن نوشتاری را به زبانها و در صداهای متفاوت به صوتی طبیعی تبدیل کند.
- تحلیلگر لحن: با تجزیه و تحلیل احساسات و لحن آنچه افراد در فضای آنلاین، مثل توییتها یا نقدها و بخش نظرات، نوشتهاند میتوان پیشبینی کرد که آیا خوشحال هستند یا ناراحت، احساس اطمینان خاطر دارند یا خیر، و به همین ترتیب حالات دیگر آنها را برآورد کرد.
- تشخیص بصری: سرویس بینایی رایانهای میتواند با استفاده از تنها چند تصویر، یک شیء، فرد و یا ویژگیهای مربوط به آنها را بیاموزد. برای نمونه در یک تصویر میتواند نوع ماشین را تشخیص داده و حتی هزینهی تعمیرات آن را هم تخمین بزند.
تفاوتی ندارد که تازه قصد کردهاید وارد دنیای هوش مصنوعی شوید یا همین حالا پیشزمینه و آمادگی تغییر محصولات دیجیتال خود را با استفاده از همین نمونههایی که از رابطهای برنامهنویسی کاربردی ارائه دادیم دارید؛ در هرصورت به خاطر داشته باشید که در حال حاضر مدیران محصولات به صورت کامل قدرت محاسبهی هوش مصنوعی را در اختیار دارند و بیشتر از هر زمان دیگری آمادهی استفاده از آن هستند. اگر میخواهید محصولتان به بقا ادامه دهد و عمر زیادی داشته باشد میتوانید به این مطلب نیز مراجعه کنید که شما را در مورد نحوهی ساخت سامانهی محصولات برای مقیاسپذیری راهنمایی خواهد کرد.