چهارده استارتاپ هوش مصنوعی در دهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس
نمایشگاههای بینالمللی که با محوریت تازههای علم و فناوری برگزار میشوند، فرصتی طلایی برای ارتباط میان صنعتگران و رهبران کسبوکار در یک سو و نخبگان و محققان در سوی دیگر اکوسیستم محسوب میشوند. نکته اصلی که این قبیل رویدادها را از دیگر موارد مشابه جدا میکند، بستری است که در آن تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی، آخرین استانداردهای کیفی، بهروزترین دستاوردهای علمی و ایدههای صنعتی میسر میشود. در همین راستا، دهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس از 28 تا 31 اردیبهشت 1400 در محل پارک فناوری پردیس (کیلومتر 20 جاده دماوند)، برگزار خواهد شد.
نمایشگاه اینوتکس 2021 به همت پارک علم و فناوری پردیس و با حضور کارآفرینان و صاحبنظران دنیای تکنولوژی برگزار میشود و فضایی برای عرضه جدیدترین نوآوریهای محققان و رقابت فعلان عرصه فناوری است. اینوتکس صرفا عرضه و تبادل کالا و محصول را هدفگذاری نکرده است، و بیش از همه بر تبادل دانش فنی و تکنولوژی و مشارکت میان شرکتها و همچنین سرمایهگذاری روی طرحها و استارتاپها تمرکز دارد.
چهارده استارتاپ هوش مصنوعی در «اینوتکس»
در رویداد اینوتکس، شرکتهای نوآور و کسبوکارهایی که در حوزههای گوناگون تکنولوژی و فناوری فعالیت میکنند، برای ارائه دستاوردهای خود حضور دارند. در حوزه هوش مصنوعی نیز دیجینکست به عنوان مرکز نوآوریهای دیجیکالا با محوریت هوش مصنوعی و صنایع هایتک، همراه با 14 استارتاپ و چهار محصول پژوهشی، در چهار واحد به بازدیدکنندگان خدماترسانی میکند: واحد آکادمی دیجینکست، کمپ استارتاپی، واحد پژوهش و واحد سرمایهگذاری.
استارتاپهای حاضر در اینوتکس 2021
تیمهای شرکتکننده، همه استارتاپها و پروژههای پژوهشی حاضر در اینوتکس 2021، آماده ارائه دستاوردهای علمی و صنعتی و محصولات خود به بازدیدکنندگان هستند.
استارتاپها:
- OPtime: سرویس بهینهسازی فرایند لجستیک با کمک هوش مصنوعی.
- Kovnenta: چتبات مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی که با بهرهگیری از تکنولوژیهای تبدیل گفتار به متن، تبدیل متن به گفتار و پردازش متن، به کسبوکارهای اینترنتی و مشتریان آنها در هر لحظه از شبانه روز خدمترسانی میکند.
- Plus AI: ارائهدهنده خدمات نوین ابری هوش مصنوعی از جمله دسکتاپ مجازی و بازار ابری.
- Pixie: قفل هوشمند، با بهرهگیری از تکنولوژیهای برتر و روزآمد جهانی در حیطه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء.
- DataCleanic: پیشپردازش دادهها با کمک هوش مصنوعی که دادههای خام را به دادههایی تبدیل میکند که قابل استفاده برای گزارشدهی و تحلیل باشند.
- Usistant: دستیار صوتی هوشمند فارسی که در کارهای روزمره مثل ارسال پیامک بررسی آب و هوا، برقراری تماس، سفارش غذا و غیره به کاربران خدماترسانی میکند.
- Ganje: صندوقهای اشتراکی هوشمند پُست که برای ارسال و دریافت مرسولات پستی و استفاده در مکانهای عمومی و اختصاصی ایجاد شدهاند.
- Fintalk: دستیارمالی هوشمند که ویژگیهای افراد را بررسی میکند و پیشنهادهای مالی ویژه برای هر فرد ارائه میدهد.
- Jirobit: هوشمندسازی فروشگاهها، بررسی موجودی قفسههای فروشگاهها و وضعیت موجودی انبار با کمک هوش مصنوعی.
- Carpo: ارزیابی هوشمند کیفیت رفتار رانندگان و پایش وضعیت خودرو.
- Bitycle: معلم هوشمند در بازار رمزارزها که با بررسی اشتباهات کاربران، به آنها نکتههای لازم را آموزش میدهد.
- Viraset: سرویس هوشمند آنالیز سه بعدی حرکات انسان که برای ورزش حرفهای بسیار کارآمد است.
- Dezhino: دستیار هوشمند در مارکتینگ.
- Luminai: پلتفرم آموزشی که با استفاده از هوش مصنوعی مسیر یادگیری را متناسب با نیاز افراد طراحی میکند.
محصولات پژوهشی:
- Mobile Robot: ربات انباردار مراکز پردازش که برای جابهجایی خودکار چرخ و پالت تا وزن 300 کیلوگرم و با سرعت 2 متر بر ثانیه توسعه داده شده است.
- Log pattern: سیستم پیشبینی الگوهای ناهمگون برای جلوگیری از توقف سیستمها.
- Barcode Scanner: پکیج سختافزاری و نرمافزاری پردازش تصویر به منظور پردازش آنلاین تصاویر متحرک و پرسرعت.
- Asset Tracking: پلتفرم پایش آنلاین اموال و پرسنل در مراکز پردازش، کارخانهها، ناوگان و غیره.
شایان ذکر است، نمایشگاه اینوتکس در حال حاضر یکــی از مهمترین رویدادها در حوزه نوآوری و فناوری کشور شـناخته میشـود و طی 10 سال گذشته مـورد اسـتقبال طیـف وسـیعی از مخاطبـان قرار گرفته اسـت. بیشک این رویداد علاوه بر آنکه بستری برای معرفی فناوریهای روز به صنایع بزرگ و متوسط خواهد بود، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل میکند و همچنین سرمایهگذاران را با فرصتهای سودآور در طرحهای فناورانه یا استارتاپها آشنا مینماید.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.