Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 استاد دانشگاه دفاع ملی : آینده از آن هوش مصنوعی است

استاد دانشگاه دفاع ملی : آینده از آن هوش مصنوعی است

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

دکتر حسین نیاوند، دبیر گروه مدیریت راهبردی دانشگاه دفاع ملی در مصاحبه‌ای که با برنامه «گفت‌وگوی علمی» رادیو گفت‌وگو داشت از اهمیت هوش مصنوعی در جهان امروز صحبت کرد.

در این مصاحبه نیاوند هوش مصنوعی را علمی تحول‌آفرین دانست که نیامده روش‌های محاسبات سنتی و حوزه‌های دیگر صنعتی را متحول کرده است.

نیاوند جهان آینده را جهان هوش مصنوعی دانست و گفت هوش مصنوعی قابلیت آن را دارد که همه حوزه‌ها، از بهداشت و درمان تا ارز دیجیتال را تحت تاثیر خود قرار دهد.

دبیر گروه راهبردی دانشگاه دفاع ملی گریزی هم به بحث مدیریت رابطه انسان با هوش مصنوعی زد و تاکید کرد که کنترل هوش مصنوعی باید در اختیار انسان باشد و خود ما باید مسیر حرکت آن را تعریف کنیم.

او در ادامه گفت‌وگو اشاره‌ای هم به مسئله همیشگی کاربردی بودن پژوهش‌های دانشگاهی داشت. از نظر نیاوند اکثر پژوهش‌های دانشگاهی علمی و کاربردی هستند اما مسئله راهگشا نبودن آن‌ها نیازمند نگاه ریشه‌ای به این معضل است. به نظر او هوش مصنوعی حتی در حل همین معضل قدیمی هم می‌تواند به ما کمک کند. مثال مشخصی که دبیر گروه مدیریت راهبردی دانشگاه دفاع ملی آوردند استفاده از تحلیل داده‌ها برای برنامه‌ریزی است چرا که با تحلیل داده‌ها می‌توان تصویر روشنی از عملکرد سازمان به مدیران ارائه داد اما به گفته‌ی نیاوند مدیران ما از این امکان بهره کافی را نمی‌برند.

این استاد دانشگاه دفاع ملی در بخش پایانی مصاحبه‌اش دوباره به مسئله مدیریت هوش مصنوعی بازگشت و تاکید کرد که نباید اجازه دهیم هوش مصنوعی ما را کنترل کند.

گفتنی است برنامه «گفت‌وگوی علمی» با حضور خبرگان علمی و نخبگان فناوری در حوزه‌های مالکیت فکری، توسعه علمی و پیش‌بینی‌های آتی علم و فناوری پخش می‌شود. «گفت‌وگوی علمی» روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۰۰ به مدت ۶۰ دقیقه از رادیو گفت‌وگو پخش می‌شود.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]