فریلنسرینگ بینالمللی، طرح بنیاد برکت برای اشتغالزایی در مناطق محروم
فریلنسرینگ بینالمللی در دستور کار بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای سال جاری قرار گرفته است.
به گزارش هوشیو به نقل از تسنیم، مرتضی نیازی، معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، در این باره میگوید: «برای اولین بار قرار است امسال طرح اشتغالزایی و توانمندسازی در مناطق محروم و کم برخوردار کشور را از طریق «فریلنسرینگ بینالمللی» و در قابل یک رویداد ملی دنبال کنیم.»
نیازی به عنوان مشاغل پیشبینی شده در این رویداد به مشاغل مربوط به حوزههای آیتی، برنامهنویسی موبایل و وب، عکاسی، گرافیک، هوش مصنوعی، معماری، طراحی در رشتههای مهندسی، خصوصا مکانیک، صنایع و برق، اشاره کرد.
او در ادامه درباره مفهوم فریلنسرینگ اینچنین توضیح داد: «فریلنسرینگ به معنی کار از راه دور است که طی آن فرد به یکی از مشاغل نرمافزاری، امور برندینگ، بازاریابی، جذب مخاطب، عقد قرار داد و انجام مذاکرات، پشتیبانی، توسعه، تحوصیل محصول و همچنین خدمات پس از فروش مشغول میشود. او شخصا کارش را انجام میدهد و دستمزد خود را مستقیما از کارفرما دریافت میکندئ. درنتیجه در این نوع کار نیازی به حضور نیست و فرد میتواند برای کارفرمای خارج از کشور هم کار کند.»
نیازی همچنین گفت: «رویداد اصلی از سی و یکم تیر فعالیتش را آغاز میکند و افرادی که در این رویداد شرکت کنند، مهارتهای لازم برای فریلنسرینگ بینالمللی را کسب میکنند. همچنین میآموزند که چطور وارد مذاکره شده و با سفارشدهندگان و کارفرمایان بینالمللی تعامل داشته باشند.»
به عقیده معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، فریلنسرینگ بینالمللی یکی از راههای دور زدن تحریمهاست: «فریلنسر ایرانی بدون محدودیت و نگرانی در حوزه بینالمللی فعالیت میکند و با کارفرمایان خارجی به طور مستقیم وارد مذاکره و تعاملات حرفهای میشود. همه جوانان جویای کار در مناطق محروم امکان شرکت در این رویداد را دارند و برای افراد برگزیده بر اساس استعداد و تواناییهایش در حوزه بینالمللی و داخلی فرصتهای کاری فراهم میشود.»
نیازی همچنین عنوان کرد شرکتکنندگانی که پذیرفته شوند تا در رویداد فریلنسرینگ بینالمللی شرکت کنند، بعد از اهلیتسنجی، برای تامین سختافزار و وسائل مورد نیاز و همچنین گذراندن دورههای آموزشی از سوی بنیاد برکت حمایت میشوند و میتوانند تسهیلات دریافت کنند. همچنین تسهیلگردان بنیاد به مدت یک سال و نیم در کنار این افراد خواهد بود تا کسبوکارشان به ثبات برسد.
به گفته نیازی بنیاد برکت در سال جاری دو هزار و پانصد طرح اشتغالزایی در قابل فریلنسرینگ یا دورکاری برنامهریزی کرده و ایجاد هفت هزار و پانصد فرصت شغلی را دنبال خواهد کرد. طبق برآورد او حدود پنج هزار نفر برای شرکت در رویداد فریلنسرینگ بینالمللی ثبتنام خواهند کرد.
علاقهمندان برای شرکت در این رویداد و کسب اطلاعات بیشتر باید به آدرس https://rayacollege.com/bootcamp مراجعه کنند.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.