40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 سرپرست تیم اختراعات ایران: اینترنت اشیا پردرآمدترین فناوری 10 سال آینده خواهد بود

سرپرست تیم اختراعات ایران: اینترنت اشیا پردرآمدترین فناوری 10 سال آینده خواهد بود

طبق پیش‌بینی بازار فناوری‌های نوین، تا 10 سال آینده حوزه اینترنت اشیا بیشترین کسب درآمد را به خود اختصاص خواهد داد و پردرآمدترین فناوری خواهد بود. جایگاه بعدی مربوط به حوزه رباتیک است که تا سال 2025 بازار آن به 499 میلیارد دلار خواهد رسید. در نتیجه فرصت‌های شغلی فناوری نانو رشدی 6 درصدی خواهد داشت.

به گزارش هوشیو به نقل از ایسنا، امیرعباس محمدی کوشکی، سرپرست تیم اختراعات ایران، معتقد است فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، بیگ دیتا، بلاک چین، 5G، چاپ سه‌بعدی، رباتیک، پهپادها، مهندسی ژنوم، فناوری نانو و فتوولتائیک خورشیدی فناوری‌های پیشرو هستند که بیشترشان در دوران نزول قیمت ذخیره‌سازهای داده‌ها و قیمت انرژی خورشیدی، ظهور کردند و باعث افزایش بهره‌وری و بهبود معیشت انسان‌ها شده‌اند.

او با تاکید بر این موضوع که استفاده از این فناوری‌ها، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی فعال در کشورهای درحال توسعه توانستند به رشد اقتصادی کمک کنند گفت: «مثلا در نیجریه از اینترنت اشیا در توسعه تکنیک‌های کشاورزی و در گامبیا از چاپگرهای سه‌بعدی در صنعت مد بهره گرفته شده است.»

اینترنت اشیا، پردرآمدترین فناوری

سرپرست تیم اختراعات ایران معتقد است در میان فناوری‌های پیشرو، اینترنت اشیا بیشترین کسب درآمد را از آن خود کرده است، به شکلی که تنها در سال 2018 این فناوری 130 میلیون دلار فروش داشته و تا 10 سال آینده می‌توان تا 1.5 ترلیون دلار نیز رشد داشته باشد. بدین ترتیب این فناوری می‌تواند تا 10 سال آینده پردرآمدترین فناوری باشد.

محمدی آمار جالبی نیز ارائه کرد: «در سال 2017 تعداد دستگاه‌هایی که از اینترنت اشیا استفاده می‌کردند، از تعداد انسان‌های روی کره خاکی بیشتر بوده و به رقمی بالغ بر 8.4 میلیارد دستگاه رسیده بوده است. همچنین در آن سال تعداد شرکت‌های مرتبط با اینترنت اشیا به حدود 2888 کمپانی در جهان رسیده که بالغ بر 342 هزار تن را وارد بازار کار کرده است.»

او درباره رباتیک هم گفت: «بازار ربانتیک همچون سایر فناوری‌های پیشرفته بر توسعه خود افزوده و پیش‌بینی می‌شود سهم 32 میلیارد دلاری این فناوری در سال 2018 به حدود 499 میلیارد دلار در سال 2025 برسد.»

محمدی در پایان گفت: «طبق مطالعاتی که در سال 2019 انجام شده، چین بزرگ‌ترین خانه متخصصان هوش مصنوعی است که 12 هزار و 113 شغل را اشغال کرده و به دنبال آن آمریکا با 7 هزار و 465 شغل و ژاپن با 3 هزار و 369 شغل در رتبه‌های بعدی قرار دارند.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]