Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 برداشتن گام‌های عملی به‌زعم کارشناسان هوش مصنوعی تنها راه توسعه این فناوری در کشور است

برداشتن گام‌های عملی به‌زعم کارشناسان هوش مصنوعی تنها راه توسعه این فناوری در کشور است

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد آنلاین، شهرام معین، سرپرست مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات، دررابطه‌با اخبار منتشر شده درباره «سند نقشه راه توسعه هوش مصنوعی کشور» اذعان داشت که مطالعات لازم برای تدوین این سند از یک سال پیش آغاز گردیده و آبان‌ماه امسال به پایان رسید.

معین، سرپرست مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات تأکید کرد که این سند می‌تواند راهبردهای توسعه هوش مصنوعی در سطح اجرایی و هماهنگی بین دستگاهی را فراهم کند. اما به نقل از پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد آنلاین، صرف انتشار این سند نمی‌تواند به پیشبرد توسعه هوش مصنوعی در کشور کمک کند. خاصه آنکه تا پیش‌ازاین اسناد مشابه، اگرچه نه با این جامعیت، درباره هوش مصنوعی وجود داشته است.

به‌عنوان‌مثال حمید ضیایی پور، کارشناس و پژوهشگر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ضمن گفتگویی که با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد آنلاین داشته است اذعان کرد که این نخستین‌بار نیست که در زمینه توسعه هوش مصنوعی سند تدوین می‌شود. تا پیش‌ازاین نیز صدها سند در زمینه توسعه فناوری‌های دیجیتالی در کشور وجود داشته است، اما هیچ‌کدام آن‌طور که باید اجرایی نشدند. ایشان همچنین تأکید کردند حتی در مواقعی نیز چند سند به طور هم‌زمان توسط دستگاه‌ها تدوین و نهایی شده است، اما هرگز به مرحله عمل راه نیافته است.

کشور

ضیایی پور با درنظرگرفتن نقطه‌ضعف‌های موجود و تقویت زمینه‌هایی که نیاز به بررسی بیشتری دارند بر این نکته تأکید کرد سندی که تدوین شده است همچنان منتشر نشده تا کارشناسان و تمامی کنشگران عرصه هوش مصنوعی بتوانند درباره آن نظر بدهند. به عقیده ایشان این سند باید از همان ابتدای تدوین در دسترس عموم قرار می‌گرفت تا کارآمدی و فایده‌مند بودن آن در معرض دید تمامی کارشناسان قرار می‌گرفت. چنان‌که با یک جستجوی ساده می‌توان از اسناد توسعه و مدیریت راهبردی هوش مصنوعی سایر کشورها را در اینترنت پیدا کرد.

ضیایی پور در بخش‌های پایانی نکاتش به کشورهای همسایه اشاره کرد و اذعان داشت صرفاً نگارش سند نمی‌تواند به ما کمک کند. بلکه باید در این زمینه نیاز به برداشتن گام‌های عملی داریم. به طور مثال عربستان و امارات فعالیت‌های چشم‌گیری در چند سال اخیر برای جذب نیروی متخصص و سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی انجام داده‌اند و به‌سرعت آثار این فعالیت‌ها در زندگی شهروندان این کشور آشکار شده است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]