برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 غلبه هوش مصنوعی بر بازار کار در آینده

غلبه هوش مصنوعی بر بازار کار در آینده

زمان مطالعه: 2 دقیقه

علی اصلانی به عنوان یک فعال حوزه کار، اذعان کرد: در کشور ما به طور جدی برای مواجه شدن با مشاغل آینده برنامه‌ریزی انجام نشده است. او با توجه به اینکه کشور هنوز برای مشاغل آینده آمادگی لازم را ندارد؛ از نظام آموزشی کشور خواست، تا با همکاری دیگر دستگاه‌های متولی در این زمینه به طور جدی فعالیت کنند.

او اظهار کرد که پیشرفت‌ها در حوزه فناوری نشان می‌دهد که در آینده‌ای نه‌چندان دور غلبه هوش مصنوعی بر بازار کار انجام خواهد گرفت و ما شاهد غلبه هوش مصنوعی در سراسر دنیا خواهیم بود و این مسئله باعث می‌شود که ورود به عرصه مشاغل آینده امری اجتناب‌ناپذیر باشد. این بدین معناست که ما دیگر راهی جز حرکت به سمت مشاغل نوظهور و مواجهه با این نوع مشاغل نخواهیم داشت.

اصلانی ضمن اشاره به سنتی بودن بسیاری از مشاغل در ایران، بیان کرد: برخلاف کشور ما که بیشتر شغل‌ها در آن سنتی است و مشاغل آن قدمتی دیرینه دارند، کشورهایی مثل چین و ژاپن براساس فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین و دانش‌بنیان گام برداشته‌اند؛ لذا ما برای حفظ مشاغل خود و حفظ تحصیلکردگان و سرمایه‌های انسانی کشورمان، لازم است تا چشم‌انداز آینده بازار کار ایران را ترسیم کنیم و شاهد غلبه هوش مصنوعی بر بازار کار باشیم.

حذف مشاغل سنتی، بله یا نه!

در ادامه از اصلانی خواسته شد، تا به این پرسش پاسخ دهد که آیا با ظهور مشاغل جدید، حذف مشاغل سنتی صورت خواهد گرفت و این مشاغل از بین خواهند رفت؟ او بیان کرد که مگر ممکن است ما در آینده دیگر به ساخت‌وساز و مسکن، جوشکاری و تراشکاری، خوراک و پوشاک نیازمند نباشیم! تا بشر وجود دارد و زندگی هست قطعاً به این مشاغل‌ هم نیاز هست، اما من بر این باورم که با ظهور مشاغل جدید و روی کار آمدن آن‌ها، مشاغل سنتی هم در جهت نوین‌ترشدن گام بر می‌دارند و به طور اصلاح‌شده‌ در جامعه ادامه حیات می‌دهند.

همچنین علی اصلانی به عنوان فعال در حوزه کار گفت: در کشور ما، در حال حاضر زیرساخت‌های مناسبی در بازار کار برای رویارویی با مشاغل آینده وجود ندارد و لازم و ضروری است، تا غلبه هوش مصنوعی بر بازار کار صورت گیرد و رشته‌هایی همچون هوش مصنوعی و دیگر شاخه‌های آن در دفترچه‌های دانشگاه‌ و به عنوان رشته‌های تازه گنجانده شوند، تا با این کار بتوانیم چشم‌انداز حرکت به سوی مشاغل آینده را ترسیم کنیم. وی تصریح کرد: در کشور ما برای مشاغل آینده به طور جدی برنامه‌ریزی به عمل نیامده است و نظام آموزشی کشور باید با دیگر دستگاه‌های متولی امر در این راستا همکاری کند.

به گفته او هم‌افزایی و هماهنگی دستگاه‌های متولی با یکدیگر می‌تواند غلبه هوش مصنوعی بر بازار کار را عملی کند و منجر به ترسیم چشم‌انداز آینده بازار کار کشور شود، اما متاسفانه عدم وجود هماهنگی در دستگاه‌ها و جزیره‌ای عمل‌ کردن‌ سبب شده تا برنامه‌ریزی‌ها جداگانه انجام شود.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]