برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 مصاحبه با حسین اسلامی، مدیرعامل رمیس

نگاهی به آینده هوش مصنوعی در ایران

مصاحبه با حسین اسلامی، مدیرعامل رمیس

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در این مصاحبه، «حسین اسلامی»، مدیرعامل شرکت رمیس، دیدگاه‌ها و نظرات خود را در خصوص وضعیت کنونی حوزه هوش مصنوعی در ایران و نقش این شرکت در پیشبرد زیرساخت‌های فناوری بیان می‌کند. وی همچنین به بررسی فرصت‌های پیش روی استارتاپ‌ها و اهمیت تعاملات بین بخش‌های خصوصی و دولتی پرداخته است.

وضعیت کنونی هوش مصنوعی در ایران

اسلامی معتقد است:«در برخی بخش‌های اقتصاد دیجیتال ایران روند رو به رشدی مشاهده می‌شود و سیگنال‌های مثبتی به‌ویژه در حوزه هوش‌مصنوعی دریافت می‌شود.» او به وجود اتفاق نظر در بین بزرگان کشور و ایجاد زیرساخت‌های قانونی از جمله تشکیل شورای عالی و مرکز ملی هوش مصنوعی اشاره کرده و امیدوار است که تنظیم‌گری در این حوزه به گونه‌ای انجام شود که کمترین میزان دخالت در فعالیت‌های بخش خصوصی صورت گیرد و بیشتر به حمایت و رفع موانع پرداخته شود.

اسلامی همچنین به وسعت کاربردهای هوش مصنوعی اشاره می‌کند و می‌گوید:«در حوزه‌های مختلف می‌توان از این فناوری بهره برد. شرکت رمیس در زمینه زیرساخت‌های فناوری آمادگی بالایی دارد تا زیرساخت‌های لازم برای کسانی که به سمت هوش مصنوعی حرکت می‌کنند، در داخل ایران فراهم کند.»

لزوم تشکل‌های صنفی در حوزه هوش مصنوعی

اسلامی تاکید می‌کند:«رفتار تشکلی متفاوت از رفتار کاری است و لازم است که در حوزه‌های مختلف هوش مصنوعی اصناف متشکل شکل بگیرد. نظام صنفی رایانه‌ای تهران کمیسیونی خاص برای این موضوع دارد.» او معتقد است با حضور این تشکل‌ها، نیازی به تاسیس تشکل‌های جدید نیست. او ادامه‌داد:«رفتارهای صنفی باید به صورت منسجم شکل بگیرد تا بتوانند از منافع خود دفاع کنند.»

در پاسخ به پرسشی درباره رقابت با شرکت‌های بزرگی مانند اوپن‌ای‌آی و گوگل، اسلامی به اهمیت همکاری بین‌المللی در حوزه اقتصاد دیجیتال اشاره می‌کند و معتقد است:« باید تحریم‌های موجود را شکست و هماهنگ با سایر فعالان جهان در این حوزه فعالیت کرد.» او به اهمیت سرمایه‌گذاری‌های عظیم در این حوزه اشاره می‌کند و تاکید می‌کند :« بدون مشارکت بخش خصوصی، دولت نمی‌تواند به تنهایی وارد این فضا شود.» اسلامی همچنین بر لزوم به‌روزرسانی سند ملی هوش مصنوعی با مشارکت بخش خصوصی و تشکل‌ها تاکیدکرد.

فرصت‌های پیش روی استارتاپ‌ها

در پایان، اسلامی به فرصت‌های پیش روی استارتاپ‌ها اشاره کرد و توصیه می‌کند:«استارتاپ‌ها به ویژه آن‌هایی که در حوزه B2C فعالیت نمی‌کنند، به همکاری و مشارکت با شرکت‌های بزرگ‌تر بپردازند.» به اعتقاد او، همکاری‌های این‌چنینی می‌تواند منافع فراوانی برای هر دو طرف ایجاد کند و به پیشرفت و توسعه استارتاپ‌ها کمک کند.

جمع‌بندی:

مصاحبه با حسین اسلامی، مدیرعامل شرکت رمیس، نشان‌دهنده دیدگاه‌های روشنی درباره وضعیت کنونی و آینده هوش‌مصنوعی در ایران است. او به رشد مثبت این حوزه و اهمیت زیرساخت‌های قوی برای پیشبرد آن اشاره کرد و بر لزوم تنظیم‌گری مناسب و همکاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی تأکید داشت. اسلامی همچنین بر ضرورت تشکل‌های صنفی برای دفاع از منافع فعالان حوزه هوش مصنوعی تأکید کرد و رقابت بین‌المللی و همکاری با شرکت‌های بزرگ‌تر را برای استارتاپ‌ها مهم دانست. در نهایت، او امید دارد که این تلاش‌ها منجر به حرکت عظیمی در فضای استارتاپی و اقتصاد دیجیتال ایران شود.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]