Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 استفاده از هوش مصنوعی در پرونده‌های پیچیده حقوقی و چالش‌های آن

استفاده از هوش مصنوعی در پرونده‌های پیچیده حقوقی و چالش‌های آن

زمان مطالعه: 3 دقیقه

کار حقوقی اغلب زمان‌بر و پرمشقت است و نیازمند جمع‌آوری اطلاعات از حجم عظیمی از اسناد و مدارک است. این چالش باعث شده است برخی از شرکت‌های حقوقی به سمت استفاده آزمایشی از هوش مصنوعی برای ساده‌سازی برخی مراحل؛ سوق پیدا کنند. طبق نظرسنجی سال 2023 انجمن وکلای آمریکا، 35 درصد از شرکت‌های حقوقی هم‌اکنون از ابزارهای هوش مصنوعی در فرآیندهای خود استفاده می‌کنند.

هوش مصنوعی وارد می‌شود

Harvey که تحت حمایت OpenAI قرار دارد، یکی از موفق‌ترین فناوری‌های حقوقی در این حوزه است و در کنار استارت‌آپ‌هایی مانند Leya و Klarity به فعالیت می‌پردازد. با این حال، «جری ژو» و «کایل لام»، بنیان‌گذاران پلتفرم هوش مصنوعی در زمینه حقوق آسیب شخصی به نام Supio که به‌تازگی با سرمایه‌گذاری 25 میلیون‌دلاری  Sapphire Ventures به طور رسمی معرفی شده است، معتقدند که هنوز فرصت‌هایی برای ورود یک رقیب جدید به این عرصه وجود دارد.

Supio از هوش مصنوعی مولد برای خودکارسازی فرایند جمع‌آوری داده‌های حجیم برای تیم‌های حقوقی بهره می‌برد. ژو، مدیرعامل Supio، می‌گوید: «علاوه بر خلاصه‌سازی اطلاعات، این پلتفرم می‌تواند اسناد و قطعات داخل آن‌ها را برای ترسیم، تدوین، و ارائه پرونده‌ها سازماندهی و شناسایی کند.»

ژو توضیح می‌دهد که ایده تأسیس Supio پس از ملاقات با صدها وکیل در سراسر ایالات متحده و شرکت در کنفرانس‌های متعدد شکل گرفت. او و لام که دوستان دوران کودکی هستند، تصمیم گرفتند روی حقوق آسیب شخصی و پرونده‌های گروهی شاکیان تمرکز کنند؛ حوزه‌هایی که به جمع‌آوری هزاران سند از منابع مختلف و تحلیل داده‌های درون آن‌ها نیاز دارند.

پیشینه‌ای مشترک در فناوری

ژو و لام پیش از تأسیس Supio، در مایکروسافت، به‌ویژه در Office 365، و سپس در شرکت نرم‌افزار انطباق مالیاتی Avalara همکاری داشتند. ایده Supio پس از خروج آن‌ها از Avalara و جستجوی فرصتی برای توسعه کسب‌وکاری که به گفته ژو، توانایی درک داده‌های پیچیده و شناسایی ارتباطات حیاتی در آن‌ها را داشته باشد، به وجود آمد.

ژو اظهار می‌کند: «ما صنعت حقوقی را انتخاب کردیم، زیرا می‌دانستیم که این صنعت فقط پرونده محور نیست، بلکه به نوآوری‌های فناوری نیز نیاز دارد.» او به این نکته اشاره می‌کند که دعاوی آسیب شخصی و گروهی معمولاً شامل اسناد بسیاری از جمله سوابق پزشکی، گزارش‌های پلیس، ادعاهای بیمه، صورت‌های مالی، شکایات مصرف‌کننده و غیره هستند.

تمایز Supio در بازار

در حالی که استارت‌آپ‌هایی مانند EvenUp و شرکت‌هایی مانند Lawyaw و Atrium نیز از هوش مصنوعی برای تدوین اسناد حقوقی استفاده می‌کنند، ژو ادعا می‌کند که Supio به دلیل رویکرد فنی پیچیده‌تر خود متمایز است. وی بیان می‌کند: “حقوق بسیار پیچیده و حساس است و بیشتر سازندگان ابزارهای بهره‌وری کاری، درک واقعی از اسنادی که وکلا در نهایت باید تولید کنند، ندارند.”

ژو توضیح می‌دهد که Supio به طور هم‌زمان صدها مدل با عملکردهای مختلف اجرا می‌کند تا اسناد را درک و طبقه‌بندی کند و نتایج را به تدریج بهبود می‌بخشد. با این حال، همچنان نگرانی‌هایی درباره استفاده از هوش مصنوعی در حوزه حقوقی وجود دارد.

چالش‌های هوش مصنوعی در حقوق

هوش مصنوعی مانند Supio، به رغم قدرت نظری، با چالش‌هایی مواجه است. به دلیل ماهیت حساس اختلافات حقوقی، بسیاری از وکلا و شرکت‌های حقوقی ممکن است از اعطای دسترسی به اسناد محرمانه به چنین ابزارهایی پرهیز کنند. در سال گذشته، کانون وکلای کالیفرنیا توصیه کرد که متخصصان حقوقی از واردکردن اطلاعات مشتریان به ابزارهای هوش مصنوعی بدون امنیت کافی خودداری کنند. ژو می‌گوید Supio داده‌های مشتریان را در کشور مبدأ خود ذخیره می‌کند و پروتکل‌های امنیتی مطابق با مقررات حریم خصوصی از جمله HIPAA و GDPR را رعایت می‌کند.

از سوی دیگر، نگرانی‌هایی درباره دقت هوش مصنوعی نیز مطرح است. برای مثال، در سال گذشته، گروهی از وکلا از ChatGPT برای تهیه شکایت استفاده کردند که به دلیل ارائه اطلاعات نادرست، منجر به جریمه 5000 دلاری شد.

آینده Supio در بازار حقوقی

با این وجود، Supio همچنان به جذب مشتریان جدید ادامه می‌دهد. به گفته ژو، این پلتفرم هم‌اکنون با حدود 30 شرکت حقوقی در حوزه آسیب شخصی و گروهی همکاری دارد و انتظار می‌رود تا پایان سال این تعداد به 100 شرکت برسد. درآمد سالانه تکرارشونده این استارت‌آپ از یک میلیون دلار فراتر رفته است.

در یک نظرسنجی از مدیران حقوقی توسط LexisNexis، 90 درصد از مدیران گفتند که انتظار دارند سرمایه‌گذاری خود در هوش مصنوعی مولد در پنج سال آینده افزایش یابد. گارتنر نیز پیش‌بینی می‌کند که بازار فناوری حقوقی تا سال 2027 به ارزش 50 میلیارد دلار برسد. در این چشم‌انداز، Supio همچنان به توسعه و رشد خود ادامه می‌دهد.

ژو می‌گوید: «ما قصد داریم در کوتاه‌مدت پایگاه مشتریان خود را گسترش دهیم و در نهایت به تخصص‌های حقوقی دیگر نیز وارد شویم.» با جمع‌آوری 33 میلیون دلار سرمایه، به نظر می‌رسد که Supio آماده رقابت با بزرگان این صنعت است.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]