Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 هوش مصنوعی؛ ناجی یا نابودگر؟

هوش مصنوعی؛ ناجی یا نابودگر؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

یک استاد بازاریابی در دانشگاه نیویورک، بر این باور است که هوش مصنوعی جایی در میان تبلیغات مزایای انقلابی آن و ترس از نابودی بشریت ایستاده است. طی یک دهه گذشته، تبلیغات پیرامون هوش مصنوعی، جامعه را دو قطبی کرده است؛ یک، قطب طرفداران مزایای انقلابی آن و دو، قطب نگران از تاثیرات منفی آن و نابودی بشریت!

سال ۲۰۱۴ بود که استیون هاوکینگ هشدار داد که «هوش مصنوعی می‌تواند پایان نسل بشر باشد» و چهار سال بعد، «ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، تأیید کرد که هوش مصنوعی «مهم‌تر از اختراع برق یا آتش» است. اما پرسش اینجاست که حقیقت چیست؟

به گفته «اسکات گالووی»، استاد بازاریابی در دانشکده بازرگانی استرن دانشگاه نیویورک، کارآفرین و نویسنده کتاب‌های پرفروش، «حقیقت جایی در میانه است»، «هوش مصنوعی نابودگر و یا ناجی بشریت نخواهد بود»

گالووی توضیح می‌دهد که انسان‌ها همیشه فکر می‌کردند که فناوری‌های جدید می‌توانند آینده را شکل دهند، اما واقعیت اغلب متفاوت بوده و فناوری‌ها کندتر از حد انتظار پیشرفت می‌کنند. وی اثرات منفی و مثبت هوش مصنوعی را بررسی می‌کند؛ از یک سو، او معتقد است که هوش مصنوعی تأثیر مفیدی بر اقتصاد، ایجاد مشاغل جدید و افزایش بهره‌وری کسانی که می‌دانند چگونه از آن استفاده کنند، خواهد داشت.

از سوی دیگر، گالووی پیش‌بینی می‌کند که هوش مصنوعی می‌تواند برای ایالات متحده خطری جدی باشد؛ بزرگ‌ترین تهدید برای ایالات متحده تروریسم داخلی است، مردان و زنانی که می‌توانند خود را پشت نقاب هوش مصنوعی پنهان کنند. او در این خصوص می‌گوید: «ابزارهای هوش مصنوعی مورد استفاده توسط سازمان‌های تروریستی با سوءاستفاده از ارتباطی که مقامات آمریکایی با هوش مصنوعی برقرار می‌کنند، می‌توانند سمت و سوی اقدامات مقامات را علیه کشورشان شکل دهند.» گالووی برای مقابله یا حداقل کاهش جنبه‌های مضر بالقوه‌ای که هوش مصنوعی می‌تواند بر مردم داشته باشد، دیدگاه سازنده خود را در مورد این وضعیت ارائه کرده است. این استاد معتقد است که برای مردم مهم است که یک گام به عقب بردارند و مشارکت خود را در بحث‌های داغ رسانه‌های اجتماعی کاهش دهند. گالووی گفت: «ما باید به رسانه‌های اجتماعی آموزش دهیم. و ما باید در مکان‌ها سرمایه‌گذاری کنیم، جایی که جوانان بتوانند یکدیگر را ملاقات کنند و بحث کنند.»

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]