برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 هوش مصنوعی، چشم تیز جنگنده‌های غربی

هوش مصنوعی، چشم تیز جنگنده‌های غربی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

آمریکا، بریتانیا و استرالیا در یک همکاری نظامی بی‌سابقه، از پهپادهای هوشمند را پایه ریزی کردند.

مقامات ائتلاف نظامی آمریکا، بریتانیا و استرالیا موسوم به آوکوس به تازگی اعلام کردند که جدیدترین فناوری حسگری که هوش مصنوعی را با پهپادها ادغام می‌کند، پس از آزمایش با موفقیت عمل کرده است.

به گفته سه آژانس دفاعی این ائتلاف، این فناوری پیشرفته برای تعیین توانایی پهپادها در «تکمیل ماموریت‌ها و حفظ اتصال شبکه‌ای» در میدان‌های نبرد چند حوزه‌ای شامل زمین، دریا، هوا و فضای سایبری مورد آزمایش قرار گرفت.

در چارچوب ستون دوم توافق آوکوس، سه کشور در حال “هماهنگ‌سازی” فناوری‌های هوش مصنوعی برای کاربردهای دفاعی و امنیتی هستند که عمدتاً در پاسخ به افزایش تجاوزگری چین در منطقه هند و اقیانوس آرام است.

هوش مصنوعی برای مقابله با طالبان

طبق بیانیه وزارت دفاع آمریکا، فناوری ادغام شده هوش مصنوعی و پهپادها با هدف «کاهش زمان بین تشخیص اهداف دشمن، تصمیم‌گیری در مورد نحوه پاسخگویی و پاسخ به تهدید» طراحی شده است.

در بیانیه وزارت دفاع آمده است: «هنگامی که این سیستم‌های حسگری جدید بالغ شده و در پلتفرم‌های ملی ادغام شوند، داده‌های قابل اعتمادتری را در اختیار فرماندهان قرار می‌دهند تا بتوانند تصمیمات بهینه بگیرند و پرسنل نظامی سریع‌تر علیه تهدیدات جنبشی اقدام کنند – همه اینها در حالی است که عملیات نظامی مشترک و ترکیبی شامل چندین سرویس و کشور را امکان‌پذیر می‌کند.»

یکی از نمونه‌های سیستم آزمایش شده در آزمایش‌های فناوری هوش مصنوعی مقاوم و خودمختار (RAAIT) استفاده از یک برنامه مبتنی بر نقشه به نام کیت حمله تاکتیکی (TAK) بود.

این نرم‌افزار به یک پهپاد بریتانیایی کمک کرد تا با استفاده از «تنظیمات آنی» که بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده در هماهنگی با یک پهپاد جداگانه که تصاویر دقیق ارائه می‌کرد، مکان نیروهای دشمن را تشخیص دهد.

پیشرفت‌های هوش مصنوعی می‌تواند هم ابزار و هم تهدید باشد

اطلاعات هماهنگ شده به یک «افسر هوش مصنوعی» در مرکز عملیات تاکتیکی (TOC) ارسال شد که قبل از اینکه یک پهپاد XT-8 استرالیایی برای استفاده در حمله فعال شود، نظارت انسانی انجام داد.

«کیمبرلی سابلون»، مدیر ارشد هوش مصنوعی و خودمختاری قابل اعتماد (AIA) در دفتر معاون وزیر دفاع برای تحقیقات و مهندسی گفت: «قبلاً هر کشور از مجموعه داده‌های خود برای توسعه مدل‌های جداگانه و استقرار آن مدل‌ها روی پلتفرم‌های خود استفاده می‌کرد. در چارچوب RAAIT، ما خط لوله هوش مصنوعی را بالغ کرده‌ایم و بر قابلیت تعویض‌پذیری و همکاری‌پذیری تمرکز کرده‌ایم که امکان استفاده از هر ترکیبی از مجموعه داده‌ها، مدل‌ها، الگوریتم‌ها و پلتفرم‌ها را در سه کشور فراهم می‌کند.»

تجربات آموخته شده از آزمایش‌های مشترک برای ایجاد یک «اکوسیستم هوش مصنوعی و خودمختاری» استفاده خواهد شد که می‌تواند توسط هر سه کشور برای استفاده عملی به کار گرفته شود.

سابلون گفت: «هدف ما رسیدن به نقطه‌ای است که یک خط لوله قابل تعویض و سازگار اما قوی داشته باشیم. توانایی جمع‌آوری داده‌ها، آموزش سیستم‌های هوش مصنوعی، انجام آزمایش و ارزیابی و حتی سازگاری با تهدیدهای غیرمنتظره در کمتر از 10 ساعت در لبه شبکه یک نقطه عطف بزرگ برای مشارکت ما است.»

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]