۱۶ کارگاه عملی هوش مصنوعی برای فعالان محتوا و رسانه ثبت‌نام با ۵۰٪ تخفیف
Generic filters
Search in title
Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
پرامپت‌ نویسی
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
خطرات هوش مصنوعی
دیتاست
مدل‌های بنیادی
رویدادها
جیتکس
جیتکس ترکیه
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
پیاده‌سازی هوش مصنوعی
گزارش
مصاحبه
هوش مصنوعی در عمل
یادداشت
 رئیس پژوهشگاه ارتباطات: حفاظت از داده‌های سلامت در استفاده از هوش مصنوعی ضروری است

داده‌های پزشکی

رئیس پژوهشگاه ارتباطات: حفاظت از داده‌های سلامت در استفاده از هوش مصنوعی ضروری است

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر نقش هوش مصنوعی در تحلیل داده‌های پزشکی گفت حفاظت از اطلاعات سلامت، جلوگیری از خروج داده‌ها از کشور و گمنام‌سازی اطلاعات بیماران از الزامات استفاده از این فناوری در حوزه پزشکی است.

محمدحسین شیخی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در رویداد «هوش مصنوعی در سلامت» در بیمارستان سینا، هوش مصنوعی را ابزاری مؤثر برای تحلیل حجم بالای داده‌های پزشکی دانست و گفت این فناوری می‌تواند در بررسی تصاویر پزشکی و نتایج آزمایشگاهی به پزشکان کمک کند.

او با اشاره به سرمایه‌گذاری گسترده کشورها در حوزه هوش مصنوعی، اظهار کرد آینده توسعه جوامع به‌شدت به این فناوری وابسته است. به گفته شیخی، صدور مجوز برای هزاران محصول مبتنی بر هوش مصنوعی از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا نیز نشان‌دهنده گسترش کاربردهای این فناوری در حوزه پزشکی است.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات درعین حال تأکید کرد که نباید در فرایندهای پزشکی به هوش مصنوعی اتکای کامل داشت. او توسعه پزشکی شخصی‌سازی‌شده را از کاربردهای مهم این فناوری دانست و اجرای دقیق فرایند گمنام‌سازی داده‌ها و حفاظت از اطلاعات حساس بیماران را ضروری عنوان کرد.

شیخی همچنین از آمادگی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز هوش مصنوعی این مجموعه برای همکاری با جامعه پزشکی در زمینه تعریف مسائل، گمنام‌سازی داده‌ها و پشتیبانی از طرح‌های ملی خبر داد. به گفته او، ظرفیت‌های این مرکز می‌تواند در حوزه‌های دیگری مانند کشاورزی، نفت و انرژی نیز به کار گرفته شود.

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

در جریان مهم‌ترین اتفاقات AI بمانید

هر هفته، خلاصه‌ای از اخبار، تحلیل‌ها و رویدادهای هوش مصنوعی را در ایمیل‌تان دریافت کنید.

[wpforms id="48325"]