Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 دستیار همه کاره گوگل

دستیار همه کاره گوگل

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

پروژه  Jarvis، سیستم جدید مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل، در دست توسعه است؛ این سیستم می‌تواند تمام کارهای روزمره کاربران اینترنت را انجام دهد.

گوگل این سیستم را با الهام از شخصیت معروف «جارویس» در دنیای سینمایی مارول نامگذاری کرده است و هدف آن ایجاد یک دستیار همه‌کاره برای کاربران، در دنیای بی‌انتهای اینترنت است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که جارویس به کاربران در جمع‌آوری اطلاعات، خرید محصولات، رزرو پرواز و بسیاری از کارهای روزمره‌ی دیگر کمک خواهد کرد و حتی می‌تواند فرایند یادگیری را سپری کند و به مرور زمان عملکرد آن بهبود پیدا کند؛ به این معنا که هرچه بیشتر از آن استفاده کنید، بهتر و کارآمدتر می‌شود.

توانایی درک و تفسیر تصاویر صفحات وب، یکی از ویژگی‌های برجسته جارویس است؛ این سیستم با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر، می‌تواند عناصر مختلف یک صفحه را شناسایی کند و بر اساس دستورالعمل‌های کاربر، اقدامات لازم را انجام دهد؛ به‌عنوان‌مثال، جارویس می‌تواند یک محصول خاص را در یک فروشگاه آنلاین پیدا و آن را به سبد خرید اضافه کند.

با اینحال گوگل در مسیر توسعه جارویس با چالش‌هایی مواجه شده است؛ یکی از این چالش‌ها، اطمینان از امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربران است. باتوجه‌به اینکه جارویس به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی خواهد داشت، گوگل باید اقدامات لازم را برای جلوگیری از سوءاستفاده‌ی احتمالی انجام دهد.

جارویس در حال حاضر به شمل خاص برای مرورگر کروم بهینه‌سازی شده است؛ تجربه کاربران در استفاده از جارویس اما چنگی به دل نمی‌زند،بسیاری از کاربران بیان کردند که نسخه‌ی فعلی آن بسیار کند کار می‌کند و بین درخواست تا اقدام آن، چند ثانیه زمان می‌برد. مدل فعلی جارویس یک مدل آزمایشی محسوب می‌شود و توسعه‌دهندگان قطعاً آن را بهبود خواهند داد.

گفتنی است که در کنار گوگل، سایر غول‌های فناوری نیز در مسیر توسعه دستیارهای هوش مصنوعی هستند؛ مایکروسافت با Copilot Vision، اپل با Intelligence و آنتروپیک و OpenAI با نسخه‌ها‌ی جدیدی از مدل خود، در تلاش هستند تا امکان انجام وظایف مختلف به‌صورت خودکار را در اختیار کاربران قرار دهند.

می‌توان انتظار داشت که در آینده نزدیک، دستیارهای هوش مصنوعی به بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شوند؛ این دستیارها می‌توانند به ما کمک کنند تا کارهای خود را سریع‌تر و آسان‌تر انجام دهیم و در نتیجه، زمان بیشتری برای انجام کارهای مورد علاقه‌ی خود داشته باشیم.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]