برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 ترجمه زبان حیوانات با هوش مصنوعی

ترجمه زبان حیوانات با هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

محققان در حال توسعه سیستم هوش مصنوعی هستند که امیدوارند به زودی به انسان‌ها اجازه دهد، زبان‌های بسیاری را که حیوانات برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کنند، درک کنند. درک آنچه حیوانات می‌گویند می‌تواند به دانش بشر از جهان ما کمک کند.

این سیستم هوش مصنوعی NatureLM نام‌گذاری شده است و حتی پتانسیل شناسایی گفت‌وگوی گونه‌هایی که سیستم قبلاً هرگز با آنها برخورد نکرده بود را نیز دارد.

NatureLM  بر روی ترکیبی از زبان انسان، صداهای محیطی و سایر داده‌ها آموزش‌دیده است. سازمان غیرانتفاعی سازنده آن، اخیراً ۱۷ میلیون دلار کمک مالی برای ادامه کار خود دریافت کرده است.

«کیتی زاکاریان»، مدیرعامل پروژه گونه‌های زمین، در جریان نمایشی از NatureLM در اجلاس اخیر Axios AI+ در سانفرانسیسکو گفت: «ما با بحران تنوع زیستی مواجه هستیم.»

او گفت: «وضعیتی که امروز در آن قرار داریم ناشی از قطع ارتباط با طبیعت است. ما معتقدیم که هوش مصنوعی ما را به سمت از سرگیری این ارتباط سوق می‌دهد و کمک می‌کند که ارتباطات حیوانات را رمزگشایی کنیم.»

هوش مصنوعی مولد ثابت کرده است که کارش در ترجمه حرف ندارد؛ اما یک مشکل در ترجمه زبان حیوانات این است که به جای حرکت بین دو زبان شناخته شده، ما درک محدودی از نحوه ارتباط حیوانات و زبان آن‌ها داریم.

پروژه «گونه‌های زمین» که سیستم هوش مصنوعی NatureLM از دل آن بیرون آمده است در تلاش است تا از هوش مصنوعی برای رفع نگرانی‌های سیاره کمک گیرد.

مایکروسافت هفته گذشته جزئیاتی از پروژه  SPARROW را ارائه کرد؛ یک سیستم هوش مصنوعی که برای اندازه‌گیری تنوع زیستی در برخی از دورافتاده‌ترین نقاط زمین طراحی شده است.

با توجه به اینکه پیشرفت انسان در مبارزه با تغییرات آب و هوایی احتمالاً به اهداف مورد نیاز نمی‌رسد، بسیاری به دنبال ارائه رویکردهای جایگزین به هوش مصنوعی هستند.

در حالی که هوش مصنوعی در کمک به درک بهتر طبیعت نویدبخش است، تقاضای عظیم انرژی آن سیستم‌های الکتریکی را تحت‌فشار قرار می‌دهد و شرکت‌های فناوری را وادار می‌کند تا برنامه‌های خود را برای کار به روشی بی‌کربن به تعویق بی اندازند یا تغییر دهند.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]