Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 اقدام شرکت سونی برای تولید بازی با هوش مصنوعی

اقدام شرکت سونی برای تولید بازی با هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

شرکت سونی در تازه‌ترین گزارش خود به استفاده از هوش مصنوعی در پروژه پلی‌استیشن برای توسعه سریع‌تر بازی‌ها اشاره کرده است.

این گزارش چند ده صفحه‌ای به پیشرفت فناوری در راستای کمک به سازندگان بازی‌ها با روشی کارآمد و باکیفیت اشاره دارد؛ از جمله این روش‌ها به حداکثر رساندن سنجش و ضبط و همچنین پردازش سه‌بعدی، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است. فناوری نام‌برده شده با تسریع روند ساخت و کاهش هزینه می‌تواند روند ساخت بازی را سرعت ببخشد.

همچنین در این گزارش آورده شده است که پلی‌استیشن برای تولید بازی Marvel’s Spider-Man 2 از یادگیری ماشین و نرم‌افزار تشخیص صدا استفاده کرده است. این فرآیند به شرکت اجازه می‌دهد تا به طور خودکار زیرنویس‌ها را با خطوط هر شخصیت همگام کند تا فرایند زیرنویس نویس سازی را به میزان قابل‌توجهی کوتاه کند.

سونی همچنین خاطرنشان کرده است که با ساخت استودیوی Volumetric Capture که فرایند آن در حال طی‌شدن است، به جمع‌آوری داده‌های سه‌بعدی از افراد و مکان‌ها برای ارائه تصاویر با کیفیت می‌پردازد.

سونی در این گزارش می‌گوید: «قصد داریم در آینده تصاویر سه‌بعدی باکیفیت بخشی از دارایی‌های ارزشمندمان شود و ما و شرکت‌های خارجی بتوانیم از آن‌ها بهره ببریم. ما در پردازش سه‌بعدی هم‌زمان در حال پیگیری فعالیت‌های اکتشافی با Epic Games هستیم که بر روی Unreal Engine متمرکز شده که به عنوان یک موتور فیزیکی برای نسل CG بازی توسعه‌یافته است. به عنوان مثال، ما از اجزای ۳ DCGاز یک موزیک ویدئو که با استفاده از تولید مجازی گرفته شده بود، برای تولید یک بازی در همان دنیا بهره بردیم و یک فیلم کوتاه مبتنی بر CG با استفاده از موتور Unreal Engine منتشر کردیم.»

سونی به دنبال یک معماری جدید برای پیوند بین دنیای فیزیکی و مجازی است. در این معماری، هوش مصنوعی از داده‌های حسگرهای دنیای واقعی برای بهبود قابلیت‌های تشخیص تصویر و صدا استفاده می‌کند. سپس این داده‌ها برای ایجاد و بهبود دنیای مجازی به کار می‌روند، که به خالقان امکان می‌دهد شبیه‌سازی‌ها و محتوای بسیار دقیقی ایجاد کنند.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]