Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 رویداد ملی بوتکمپ هوش مصنوعی در اصفهان آغاز شد

رویداد ملی بوتکمپ هوش مصنوعی در اصفهان آغاز شد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان در مراسم افتتاحیه فعالیت بوتکمپ هوش مصنوعی اعلام کرد فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای ورود دانشجویان به عرصه‌های نوین فناوری مانند هوش مصنوعی، ضروری است و بسیج دانشجویی به همین دلیل به بحث بسترسازی برای این امر، ورود کرده است.

به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری فارس، سید هادی انوری، مسئول بسیج دانشجویی استان اصفهان، در مراسم افتتاحیه فعالیت بوتکمپ هوش مصنوعی در بسیج دانشجویی استان اصفهان، اعلام کرد که بسیج دانشجویی در سال‌های اخیر با رویکرد نقش‌آفرینی و مساله‌محوری تخصصی به‌صورت حرفه‌ای حل مسائل جامعه را دنبال می‌کند.

او همچنین با اشاره به این موضوع که دنیا در حال پیشرفت است، از الزام حضور دانشجویان در عرصه‌های فناوری گفت: «ورود دانشجویان به عرصه‌های نوین فناوری ازجمله هوش مصنوعی امری ضروری است و باید زمینه‌های حمایتی و پشتیبانی در این مورد فراهم شود.»

انوری در ادامه درباره رویداد هوش مصنوعی اسمارتک گفت: «مجموعه آموزش‌های رویداد اسمارتک از روز یکشنبه برای دانشجویان اصفهان و استان‌های دیگر برگزار می‌شود. بعد از به اتمام رسیدن آموزش‌ها و انجام ارزیابی‌های لازم و همچنین پس از سپری کردن دوره‌ها در قابل تیم‌های تخصصی، شرکت‌کنندگان در دوره به حل یک سری از مسائل ورود پیدا می‌کنند.»

در این مراسم محمدامین رجبی، معاون پژوهشی بسیج دانشجویی استان اصفهان هم سخنرانی کرد: «رویداد ملی بوتکمپ هوش مصنوعی اسمارتک با همت پژوهشکده شهید اعتباری دانشگاه صنعتی اصفهان و بسیج دانشجویی این استان و البته حمایت برخی دستگاه‌ها و نهادهای دیگر شکل گرفت. این دوره زمینه برای ورود به عرصه دانش‌بنیانی در حوزه فناوری هوش مصنوعی را فراهم می‌کند و می‌تواند مسیر رشد توانمندی دانش‌پژوهان این رشته را متناسب یا با نیاز کشور و حرکت بر لبه مرز دانش، هموار کند.»

بوتکمپ هوش مصنوعی

بیست‌‎و‌پنجمین فناوری تحول‌آفرین در زندگی بشر

محمدرضا حیدری، عضو هیئت‌علمی و گروه اقتصادی دانشگاه اصفهان هم دیگر سخنران مراسم افتتاحیه بوتکمپ هوش مصنوعی بود: «چین می‌خواهد ظرف 18 ماه دو میلیون متخصص هوش مصنوعی تربیت کند و در ایران هم اراده اجمالی بر تربیت 50 هزار متخصص هوش مصنوعی وجود دارد. اگر هوش مصنوعی را بیست و پنجمین فناوری تحول‌آفرین در زندگی بشر بدانیم، واقعاً سخنی به گزاف نگفته‌ایم.»

حیدری در ادامه گفت: «گردش مالی هوش مصنوعی تا سال 2030 معادل 15 هزار و 700 میلیارد دلار تخمین زده شده و سهم خاورمیانه در آن تنها 2 درصد است. پیش‌بینی شده عربستان با 135 میلیارد دلار و امارات با 96 میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی فعالیت کنند. چرا سهم ما از هوش مصنوعی اندک است و چرا به آن نگاه لوکس می‌شود.»

او همچنین گفت: «بسته شدن راه فروش نفت به دلیل تحریم‌ها باعث شد که فکر حرکت در مسیر هوش مصنوعی در مراکز آموزشی شکل گیرد. مدیریت هزار میلیارد یارانه آشکار و پنهان، ده‌ها میلیارد قاچاق، مصرف سوخت‌های فسیلی و آلودگی شهرها تنها با شاه‌کلیدی با عنوان هوش مصنوعی امکان دارد.»

حیدری در پایان گفت: «امروزه در حوزه اعتبارسنجی، شفافیت در روابط مختلف شبکه بانکی دست نیاز به هوش مصنوعی دراز شده است. فعالیت در حوزه بانک، بیمه، بورس، نظام قیمت‌گذاری حمل‌و‌نقل عمومی، هدایت ترافیک، جلوگیری از سردرگمی برای تهیه اقلام ضروری مانند دارو، مدیریت انبوه اتلاف در حوزه انرژی ضرورت حضور در عرصه هوش مصنوعی را دوچندان کرده است. هرچند اگر دولتی بخواهد با فروش نفت کشورش را اداره کند، توجه به هوش مصنوعی را در اولویت خود قرار نمی‌دهد. برای ورود به این عرصه نباید منتظر کسی بود و باید آتش به اختیار عمل کرد.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]