جستجو
Generic filters
Filter by دسته‌ها
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 جلسه مشترک سازمان فضایی و ICT: تفاهم‌نامه توسعه هوش مصنوعی در ایران امضا شد

جلسه مشترک سازمان فضایی و ICT: تفاهم‌نامه توسعه هوش مصنوعی در ایران امضا شد

مدیران سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه‎‌ا‌ی مشترک، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. در این جلسه مقرر شد که دو طرف طبق سندی که تنظیم می‌شود، به منظور توسعه هوش مصنوعی در ایران همکاری مشترک ۳ ساله داشته باشند.

وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از نقش برجسته این سازمان در برنامه‌های فضا‌پایه گفت:« بر اساس دستورات دینی و آیات قرآن کریم هم نفوذ به فضا براساس علم و دانش خواهد بود؛ لذا پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌عنوان قطب علمی وزارت ICT آمادگی دارد در همه پروژه‌های سازمان فضایی نقش مؤثری ایفا کند».

یزدانیان در ادامه از راه‌اندازی مرکزی جدید و مزایای که می‌تواند برای توسعه هوش مصنوعی در ایران داشته باشد، خبر داد:«خوشبختانه با راه‌اندازی مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، امکان تحقیق و پژوهش بیشتر و تخصصی‌تر در این موضوع در پژوهشگاه مهیا شده است و با راه‌اندازی ابر رایانه سیمرغ و ارسال ماهواره به فضا، این زنجیره درحال تکمیل شدن است».

همچنین به نظر یزدانیان، به دلیل ارتباط خوب پژوهشگاه ICT با دانشگاه‌های کشور، زمینه استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای سازمان فضایی کشور فراهم خواهد بود.

توسعه هوش مصنوعی در ایران

مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی ایران، که معتقد است باید به کسب‌و‌کارهای فضا‌پایه توجه بیشتری شود نیز گفت:«علم فضا چهار نسل را پشت سر گذاشته است. در نسل اول که موضوع نجوم مطرح بود، کشور ما از کشورهای سرآمد در این حوزه بود؛ اما در دو نسل بعدی که شامل پرتاب اجسام به فضا و همچنین ایستگاه‌های فضایی بین‌المللی می‌شود، از این فناوری عقب افتاده‌ایم. کشور ما در نسل چهارم فضا که به موضوع استفاده از اطلاعات فضایی برای ارائه خدمات می‌پردازد، می‌تواند به سرعت رشد کرده و در این حوزه به‌عنوان یکی از بخش‌های لبه فناوری، حرفی برای گفتن داشته باشد».

براری که امیدوار است پروژه‌ها بعد از امضای سند همکاری جدید با سرعت بیشتری پیش بروند و این روند منجر به توسعه هوش مصنوعی در ایران شود، گفت:«امیدواریم با همکاری پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بتوانیم پروژه‌های تعریف‌شده را با سرعت بیشتری اجرایی کنیم؛ چرا که از ترکیب فناوری‌های جدید مانند فناوری هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده‌ها و … با اطلاعات فضایی و ماهواره‌ای، می‌توان تحول بزرگی که همان عصر چهارم فضا است را شکل داد».

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

مقاله ما چطور بود؟

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها