Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 10 دانشگاه هوش مصنوعی برتر ایران را بشناسید

10 دانشگاه هوش مصنوعی برتر ایران را بشناسید

زمان مطالعه: 2 دقیقه

علی اصغر انصاری از تعریف پروژه ابررایانه دیگری بعد از «مریم» و «سیمرغ» خبر داد و اعلام کرد که طبق پیش‌بینی انجام شده، این پروژه تا بهار سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. او همچنین 10 دانشگاه هوش مصنوعی برتر در ایران را معرفی کرد.

به گزارش هوشیو به نقل از ایسنا، رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در رویداد گرنت هوش مصنوعی که به صورت آنلاین و در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شده بود، درباره ابررایانه سیمرغ اظهارنظر کرد و آن‌را یکی از دستاوردهای پژوهشگاه فناوری اطلاعات دانست که با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به بهره‌برداری رسیده و پژوهشگران می‌توانند خدمات مورد نیازشان را از آن دریافت کنند.

دانشگاه هوش مصنوعی برتر

انصاری گفت: «با همکاری ستاد کرونا و برخی از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، پروژه‌ای را در زمینه پراکندگی و شیوع زمانی و مکانی بیماری کرونا در استان تهران اجرایی کردیم.»

رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین مدعی شد که بسیاری از کشورهای دنیا در زمینه فناوری هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری‌های کلانی انجام دادند و 10 کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی به ترتیب کشورهای چین، آمریکا، بریتانیا، هند، آلمان، ژاپن، فرانسه، کانادا، ایتالیا و اسپانیا هستند.

[irp posts=”6339″]

10 دانشگاه هوش مصنوعی برتر ایران

رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین اقدام به معرفی 10 دانشگاه هوش مصنوعی برتر در ایران کرد. به گفته او اسامی این دانشگاه‌ها به ترتیب دانشگاه آزاد با 11 هزار و 683 مدرک، دانشگاه تهران با 6 هزار و 231 مدرک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با 4 هزار و 511 مدرک، دانشگاه علم و صنعت ایران با 3 هزار و 183 مدرک، دانشگاه صنعتی شریف با 3 هزار و 67 مدرک، دانشگاه تربیت مدرس با 2 هزار و 290 مدرک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با 2 هزار و 88 مدرک، دانشگاه شیراز با هزار و 960 مدرک، دانشگاه تبریز با هزار و 815 مدرک و دانشگاه فردوسی مشهد با هزار و 798 مدرک هستند.

انصاری همچنین اعلام کرده که در دنیا عمده سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه هوش مصنوعی توسط بخش خصوصی بوده است: «یکی از دغدغه‌های وزارت ارتباطات در زمینه هوش مصنوعی مربو به فرآیندهای پردازش و ذخیره‌سازی داده ها است که باید پلتفرم‌هایی برای حضور بخش خصوصی در زمینه سرمایه‌گذاری در این زمینه ایجاد شود.»

وی در پایان گفت: «بعد از راه‌اندازی ابررایانه سیمرغ، ابررایانه مریم در دستور کار این پژوهشگاه قرار دارد. همچنین پروژه دیگری در مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی تعریف کردیم که درحد ابررایانه سیمرغ است و قرار است تا بهار سال آینده در دسترس قرار گیرد.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]