Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 ویژن کوپایلت مایکروسافت: تحول در مرور و خرید آنلاین با کمک هوش مصنوعی

ویژن کوپایلت مایکروسافت: تحول در مرور و خرید آنلاین با کمک هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مایکروسافت از ویژگی جدیدی به نام کوپایلت ویژن (Copilot Vision) رونمایی کرده است که در مرورگر Edge ادغام شده و به کاربران امکان می‌دهد صفحات وب را به کمک هوش مصنوعی و به‌صورت لحظه‌ای تحلیل کنند. این ویژگی در حال حاضر به‌صورت پیش‌نمایش برای برخی از کاربران Copilot Pro در ایالات متحده از طریق Copilot Labs در دسترس است.

«مصطفی سلیمان»، یکی از مدیران برجسته حوزه هوش مصنوعی، در توییتی درباره این قابلیت نوشت: «شاید نباید از ویژگی‌ها طرف‌داری کرد، اما Copilot Vision از روز اول من را هیجان‌زده کرده است. این اولین بار است که چنین تجربه‌ای از هوش مصنوعی ارائه می‌شود. اکنون می‌توانید به جای توضیح دادن، هنگام مرور، خرید یا حتی یافتن مکان‌ها، به صورت لحظه‌ای به هوش مصنوعی نشان دهید که به چه کمکی نیاز دارید.» این ویژگی جدید مایکروسافت نوید انقلابی در نحوه تعامل کاربران با وب را می‌دهد.

این سرویس به Copilot Vision این امکان را می‌دهد که با اجازه کاربر، صفحات وب را خوانده و تحلیل کند، اطلاعات را ساده‌سازی کرده و در انجام کارهایی مانند خرید یا برنامه‌ریزی برای تفریح کمک کند. تیم کوپایلت در این اعلامیه اشاره کرد: «مرور اینترنتی دیگر نیازی به تنها بودن ندارد؛ حالا می‌توانید در کنار هوش مصنوعی، به‌راحتی صفحات وب را مرور کرده و کارهای خود را انجام دهید.»

کوپایلت ویژن با اسکن و تفسیر محتوای صفحات، به کاربران کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری کنند یا از اطلاعات ارائه‌شده یاد بگیرند. به عنوان مثال، کوپایلت  ویژن می‌تواند کاربران را در یادگیری بازی‌های جدید یا یافتن محصولات خاص که با ترجیحات آن‌ها در خرید آنلاین مطابقت دارد، راهنمایی کند.

مایکروسافت در توسعه ویژن بر حفظ حریم خصوصی و امنیت تأکید کرده است و اطمینان حاصل کرده که داده‌های کاربران پس از پایان هر جلسه ذخیره نمی‌شود و مطابق با سیاست‌های حریم خصوصی شرکت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شرکت اعلام کرده است: «فقط پاسخ‌های کوپایلت ذخیره می‌شود تا سیستم‌های ایمنی ما بهبود یابند.»

در حال حاضر، ویژن تنها با تعدادی از وب‌سایت‌ها تعامل دارد. مایکروسافت قصد دارد به‌تدریج دسترسی آن را گسترش دهد و بازخورد کاربران را جمع‌آوری کند تا تجربه کاربری را بهبود بخشد. این شرکت همچنین در حال همکاری با ناشران ثالث برای بهبود نحوه تعامل ویژن با صفحات وب است.

این شرکت در پست وبلاگ خود اضافه کرد: «ویژن هیچ داده‌ای از ناشران برای آموزش مدل‌های ما ضبط، ذخیره یا استفاده نمی‌کند.» مشابه با ویژن کوپایلت، OpenAI نیز قصد دارد در ماه ژانویه عامل خود به نام Operator را راه‌اندازی کند.

در همین حال، گوگل در حال کار بر روی یک دستیار هوش مصنوعی آزمایشی به نام «Jarvis» است که احتمالاً با استفاده از Gemini 2.0 قدرت می‌گیرد. Jarvis در داخل مرورگر کروم عمل می‌کند و با المان‌های موجود روی صفحه مانند فیلدها و دکمه‌ها تعامل دارد. این دستیار قادر است کارهای پیچیده‌ای؛ مانند رزرو پرواز و کمک به خرید آنلاین را انجام دهد و فعالیت‌های دیجیتال را برای کاربران ساده‌تر کند.

به طور مشابه، Anthropic ویژگی جدیدی به نام «استفاده از کامپیوتر» را برای نسخه Claude 3.5 Sonnet معرفی کرده است که به هوش مصنوعی این امکان را می‌دهد تا به طور خودکار کارهایی مانند جابه‌جایی موس، کلیک‌کردن و تایپ‌کردن را انجام دهد. این ویژگی که برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزار طراحی شده است، می‌تواند فعالیت‌های پیچیده‌ای مانند کدنویسی یک وب‌سایت ساده یا برنامه‌ریزی تفریحات در اپلیکیشن‌های مختلف را مدیریت کند.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]