Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 دستگاه تشخیص هوشمند برگ سبز چای توسط نخبه گیلانی ساخته شد

دستگاه تشخیص هوشمند برگ سبز چای توسط نخبه گیلانی ساخته شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

کامراد خوشحال رودپشتی، نخبه بسیج علمی گیلان و ارائه‌دهنده طرح منتخب پنجمین جشنواره جهادگران علم‌و‌فناوری در سال 1399، یک دستگاه تشخیص هوشمند برگ سبز چای ساخته است.

دستگاه تشخیص هوشمند برگ سبز چای

این دستگاه یک سیستم هوشمند است که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی و بینایی ماشین در جهت کیفیت‌سنجی ماشینی برگ سبز چای کشاورزان در هنگام تحویل به کارخانه ساخته شده است.

خوشحال درباره ایده اولیه ساخت چنین سیستمی این‌طور توضیح می‌دهد: «نیاز به چنین دستگاه از طریق یکی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان که شاغل در سازمان چای کشور بودند به اطلاع ما رسید.

سپس با ایجاد یک طرح تحقیقاتی اولیه مرتبط به عنوان پایان‌نامه ارشد، و ابراز علاقه و حمایت سازمان چای برای عملیاتی کردن طرح مذکور، تیمی از دانشجویان نخبه این دانشگاه تشکیل شد. این تیم تمام مراحل پیاده‌سازی نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و هوش مصنوعی این دستگاه را انجام داد و سپس با کمک مدیران و کارشناسان سازمان چای، به مناطق مختلف استان از برگ سبز چای با شرایط‌های مختلف نمونه‌برداری انجام گرفت و در نهایت عملکرد سیستم هوشمند در بازدید رؤسا و کارشناسان محترم سازمان چای مورد ارزیابی و تائید قرار گرفت.»

تشکیل کارگروه‌های تخصصی و فنی در دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی و همچنین پرورش نیروی انسانی متخصص هوش مصنوعی در این زمینه و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت این گروه‌ها در دانشگاه‌ها، اصلی‌ترین توصیه سازنده دستگاه تشخیص هوشمند برگ سبز چای به عنوان فردی موفق در زمینه هوش مصنوعی است. به اعتقاد او کارگروه‌های تخصصی باید توانایی پیش‌بینی و شناسایی مشکلات جامعه و طراحی اهدافی تحقیقاتی مرتبط، در راستای مشکلات پیش‌بینی شده را داشته باشند.

خوشحال رودسری دارای مدرک مهندسی کامپیوتر – هوش مصنوعی از دانشگاه کویمبرا پرتغال و ساکن شهر لنگرود است. او در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد لاهیجان و سرپرست آزمایشگاه سیستم‌های هوشمند و مرکز رباتیک این دانشگاه است.

 

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]