برگزاری دوره تعاملی و آنلاین یادگیری ماشین و دادهکاوی
انجمن علمی دانشجویی برق دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 7 مهر ماه سال جاری، اولین دوره تعاملی مبانی و مفاهیم یادگیری ماشین و دادهکاوی را، بهصورت آنلاین و در بستر یوتیوب برگزار خواهد کرد.
به گزارش هوشیو به نقل از ایسنا، در دوره مذکور سید محمد شبیری دانشجوی دکتری مهندسی برق، مدرس و یکی از توسعهدهندگان حوزه هوش مصنوعی، به ارائه مباحث مرتبط با یادگیری ماشین، دادهکاوی و هوش مصنوعی خواهد پرداخت. ضمنا این دوره به شکل انعطافپذیر و انتخابی، در بستر آنلاین یوتیوب برگزار خواهد شد و شرکتکنندگان میتوانند پس از اتمام جلسه با مدرس خود ارتباط تعاملی برقرار سازند.
ضمنا دوره یادشده به ارائه مفاهیمی چون دادهکاوی، مفاهیم جبر خطی و آمار در دادهکاوی، پیشپردازش دیتاها و الگوریتمهای یادگیری ماشین بهعنوان سرفصلهای کلی خواهد پرداخت.
علاقهمندان به حوزه هوش مصنوعی با زمینه تحصیلی مختلف میتوانند، بهعنوان مخاطب این دوره بوده و با ورود به این لینک https://rooydadestan.ir/?p=69162 جهت ثبتنام در دوره یادگیری ماشین و دادهکاوی اقدام کنند. البته چنانچه در مرحله پیشثبت نام، در خصوص این دوره سوال و ابهامی در ذهنتان باقیست، از طریق شناسه @h_shushian میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید.
شایان ذکر است: دادهکاوی به فرآیندی اطلاق میشود که در آن دادهها و اطلاعات خام و حتی بیمفهوم، به اطلاعاتی مفید و باارزش جهت تصمیمگیری و مشخصکردن اهداف استراتژیک و مشخص سازمانی تبدیل میگردند. بهعبارتدیگر مفهوم دیتا ماینینگ یا دادهکاوی درحقیقت علمی میانرشتهای به شمار میرود که مجموعی از دانشهای دیگر همچون هوش مصنوعی، ریاضی، علوم کامپیوتر، یادگیری ماشین و آمار را در بر دارد. شما از طریق آموزش و آشنایی با فرآیند دادهکاوی، میتوانید دادهها و اطلاعات پیچیده و حجیم مؤسسات تحقیقاتی و سازمانها را کشف و قادر به تحلیل الگوهای پنهان آن شوید. یادگیری ماشین (Machine learning) را به عبارتی دیگر میتوان فرایند بکارگیری هوش مصنوعی در ماشین یا سیستم، بدون برنامهنویسی واضح و آشکار (explicit programming) تعریف کرد.
یادآور میشود: دوره آنلاین تعاملی یادگیری ماشین و دادهکاوی شامل یک وبینار آنلاین دوساعته است، که در تاریخ 7 مهرماه از ساعت 16 الی 18 و به پشتیبانی انجمن علمی دانشجویی برق دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
محورهای اصلی فعالیت انجمن یادشده در حوزه مهندسی برق شاخههای برنامهریزی و بهرهبرداری سیستمهای قدرت، قدرت، شبکههای انتقال و توزیع برق و کنترل است. به همین جهت و برای تحقق اهداف راهبردی که برای آن تعیین شده، تاکنون شاهد برگزاری کارگاهها، دورهها و وبینارهای متعددی در حوزههای مذکور و به همت این تشکل بودهایم.