برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 لیست 9 شرکت‌ فعال در حوزه پردازش گفتار در ایران

لیست 9 شرکت‌ فعال در حوزه پردازش گفتار در ایران

زمان مطالعه: 3 دقیقه

در این مقاله به معرفی شرکت‌های فعال در حوزه پردازش گفتار در ایران پرداخته‌ شده است. در حال حاضر 9 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند که لیست این شرکت‌ها به ترتیب حروف الفبا در متن زیر آورده شده است. اطلاعات ارائه شده در این مقاله بر اساس  شاخص‌هایی از سوی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت و بر پایه اطلاعات ارائه شده از هر شرکت در تارنمای رسمی آن‌ها و سایت‌های معتبر و قابل استناد گردآوری شده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است:

پردازش گفتار در ایران

شرکت آوای طنینو

طنینو

شرکت دانش‌بنیان آوای طنینو با حمایت از صاحبان محتوای موسیقی ایرانی از سال ۱۳۹۶ در حوزه بازی و سرگرمی شروع به فعالیت کرده ‌است. محصول این شرکت، اپلیکیشن شناسایی آهنگ طنینو است که به صورت هوشمند، شناسایی آهنگ‌ها را بر عهده دارد.

شرکت آی‌اُو‌تایپ

 آی‌اُو‌تایپ

شرکت آی‌اُوتایپ در حوزه دستیارهای هوشمند فعالیت دارد. محصول این شرکت، نرم‌افزار تبدیل گفتار به نوشتار فارسی iotype است که با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین و تحلیل big data گفتار را به نوشتار تبدیل می‌کند. امکانات iotype شامل ذخیره‌سازی متن گفتارشده و تعریف علائمی مانند ویرگول و نقطه‌ویرگول است.

شرکت بیانک

 بیانک

شرکت بیانک که در حوزه دستیارهای هوشمند مشغول به فعالیت است، تولیدکننده نرم‌افزار تبدیل گفتار به متن است. این شرکت با شعار «با بیانک بدون نیاز به نوشتن تایپ کنید» قادر است کلیه متون از جمله مقاله، جزوه، پایان‌نامه و… را به متن تبدیل کند.

شرکت پکتوس

پکتوس

زمینه فعالیت شرکت پکتوس که کار خود را از سال ۱۳۶۹ در حوزه کامپیوتر برای نابینایان آغاز کرد، دستیارهای هوشمند است. این شرکت تاکنون ۱۰ دستگاه از محصولات خود از جمله کامپیوتر گویای امید و چاپگر و ماشین تایپ بریل را ثبت اختراع کرده‌ است.

تایپو

تایپو

تایپو سامانه هوشمند آموزش تایپ ده‌انگشتی و صوتی است. این سامانه هوشمند می‌تواند به صورت رایگان صدای شخص را به متن تایپ‌شده تبدیل کند و علائم نگارشی را نیز در متن به کار گیرد که به‌زودی برای تلفن همراه و مرورگر فایرفاکس نیز در دسترس قرار خواهد گرفت.

دروازه‌های نوین پارس

دروازه‌های نوین پارس

شرکت دانش‌بنیان درواز‌ه‌های نوین پارس در سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را در مرکز رشد واحد‌های فناوری شهرستان بروجرد آغاز کرد. محصول این شرکت، سامانه تایپ صوتی نواتایپ است که پس از تبدیل گفتار فارسی به نوشتار، آن را ویرایش کرده، در قالب فایل‌های‎ Word ‎و‎ PDF ‎به کاربر عرضه می‌کند.

دستیار صوتی دابی

دستیار صوتی دابی

دستیار صوتی دابی که توسط شرکت فناوری‌های هوشمند ققنوس و با سرمایه‌گذاری گروه علی‌بابا طراحی و عرضه شده، یک دستیار صوتی شخصی است که به وسیله‌ آن می‌توان برای پخش پادکست، خواندن اخبار و کتاب، تنظیم کردن یادآور، تماس با دوستان، پاسخ به بسیاری از پرسش‌های علمی و… اقدام کرد.

روان‌نویس

روان‌نویس

حوزه فعالیت تیم روان‌نویس، دستیارهای هوشمند است. این تیم، سامانه‌ای را ایجاد کرده که گفتار را به نوشتار تبدیل می‌کند. از دیگر سرویس‌های این سامانه قابلیت تبدیل صوت ضبط‌‌شده به متن تایپ‌شده است. همچنین سامانه روان‌نویس با دریافت تلفظ دستورات نگارشی، قادر است علامت موردنظر را در متن وارد نماید.

هوش مصنوعی رسا

هوش مصنوعی رسا

شرکت هوش مصنوعی رسا که در سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد،‌ در زمینه دستیارهای هوشمند و بازی و سرگرمی فعالیت دارد. این شرکت ارائه‌کننده محصولات تکنولوژیک مبتنی بر الگوریتم‌های هوش مصنوعی از جمله رساموزیک، دستیار صوتی آوادانا و سامانه تبلیغات هدفمند محیطی رسا است.

ai

لازم به ذکر است که ما در مقاله‌ای جدا به بررسی هر کدام از این شرکت‌های فعال در حوزه پردازش گفتار در ایران خواهیم پرداخت تا علاقه‌مندان بتوانند اطلاعات کاملی در مورد هر کدام از این شرکت‌ها کسب نموده و نیازهای آن‌ها در این زمینه به خوبی مرتفع گردد. اطلاعات گردآوری شده در این مقالات شامل عنوان شرکت، سال تاسیس، لوگو، تارنمای شرکت، دسته بندی نوع فناوری، حوزه فعالیت، محصول، مدل کسب درآمد، نقش هوش مصنوعی در محصول، نوع استفاده از هوش مصنوعی، استفاده از یادگیری عمیق، نوع بازار هدف، ابزارهای مورد استفاده، وضعیت دانش بنیان، اطلاعاتی از شرکت مادر، اطلاعاتی از شرکت‌های تابعه، وابستگی یا عدم وابستگی به دانشگاه، دارا بودن و یا نبودن پشتیبان برای شرکت، افراد کلیدی، برخی از مشتریان اصلی، تعداد کارکنان، شعار شرکت و محل شرکت است.

علاوه بر لیست بالا که به معرفی شرکت‌های فعال در حوزه پردازش گفتار پرداختیم، لیست شرکت‌های فعال در چند حوزه هوش مصنوعی، بینایی ماشین، پردازش زبان طبیعی و داده کاوی را با کلیک بر روی تصاویر زیر می‌توانید ببینید:

شرکت های هوش مصنوعی
شرکت های هوش مصنوعی
شرکت های هوش مصنوعی
شرکت های هوش مصنوعی

در صورتی که شما عزیزان شرکت‌هایی در ایران می‌شناسید که در حوزه پردازش گفتار مشغول فعالیت هستند و نام آن‌ها در لیست بالا ذکر نشده است، می‌توانید نام این شرکت‌ها را از طریق صفحه تماس با ما برای ما ارسال نمایید تا به لیست بالا اضافه کنیم.

هوشیو به عنوان پایگاه جامع هوش مصنوعی در ایران، ارائه‌دهنده به روزترین اخبار و مقالات در این حوزه است.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]