Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از کسب‌وکارهای هوش مصنوعی

حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از کسب‌وکارهای هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

سید محمد مهدوی، مشاور صندوق نوآوری و شکوفایی درباره تسهیلات این صندوق به طرح‌های حوزه فناوری توضیحاتی ارائه داد.

در این گفت‌وگو سید محمد مهدوی فناوری‌ها را به صورت کلی به دو دسته فناوری‌های گلوگاهی و فناوری‌های روبه آینده تقسیم کرد. مهدوی اشاره‌ای نیز به تفاوت‌های این دو دسته داشت. به‌گفته او، فناوری‌های گلوگاهی فناوری‌هایی هستند که امروز شرکت‌ها به آن نیاز دارند و فناوری‌های رو به آینده، همان‌طور که از نامشان پیداست، بیشتر معطوف به نیازسنجی‌های آینده است.

به گفته مشاور رئیس هئیت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق برای هر دو نوع از فناوری‌ها تسهیلاتی در نظر گرفته است. برای فناوری‌های گلوگاهی که ریسک چندان بالای برای تحقیق و توسعه ندارند تا سقف 300 میلیون تومان به‌صورت بلاعوض به کسب‌وکارهای این حوزه داده می‌شود.

درباره حمایت از فناوری‌های رو به آینده نیز مهدوی تاکید کرد صندوق 90 درصد و در برخی از موارد 100 درصد هزینه‌های این نوع از فناوری‌ها را پوشش می‌دهد.

صندوق نوآوری و شکوفایی

مهدوی در ادامه صحبت‌هایش به‌صورت موردی به فناوری‌هایی که ذیل فناوری‌های رو به آینده و آینده‌ساز قرار می‌گیرد نیز اشاره‌ای داشت. به گفته او فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، داده کاوی و بیگ دیتا، اینترنت اشیا، واقعیت افزوده، علوم شناختی و علوم اجتماعی محاسباتی، نانوتکنولوژی، و بایوتکنولوژی در این طبقه قرار می‌گیرند و به‌خاطر ریسک‌هایی که سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها دارد صندوق نوآوری و شکوفایی سطح‌ حمایت‌های خود از این فناوری‌ها را افزایش داده است.

گفتنی است صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در راستای اجرای اصل 123 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تاسیس شده است. سال 1392 بود که زیرساخت‌های این صندوق مثل ساختار سازمانی، دستورالعمل‌ها و نحوه ایجاد کمیته‌های اعتباری شکل گرفت. تا پایان سال 1395 مجموع مبلغ مصوبات این صندوق به بیش از هزار میلیارد تومان رسید. هدف این صندوق کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری‌سازی نوآوری‌ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و کاربردی کردن دانش از طریق ارائه کمک‌ها و خدمات مالی به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]