با فعالیتهای پایگاه جامع تحلیل محتوا آشنا شویم
پایگاه جامع تحلیل محتوا (CICAP) در سال 1398 فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات زیرساختی در قالب سرویسهای کاربردی مبتنی بر هوش مصنوعی، جهت تسهیل مسیر کسبوکارها در تولید محصولات و خدمات دیجیتالی آغاز کرده است.این پایگاه خدمات API پلتفرم خود را جهت صرفهجویی در زمان و هزینه کسبوکارها ارائه می کند و برای تیمها، شرکتهای توسعه دهنده ماژولها و سرویسهای هوشمند،این امکان را فراهم میکند تا بتوانند محصولاتشان را دراین پلتفرم ارائه کرده و در درآمد آن شریک باشند.
سرویسهای تحلیلیاین پایگاه در ۴ بخش تصویر، متن، ویدئو و صوت ارائه میشوند. در حال حاضر سرویسهای گفتاراین شرکت که به نام آوا در وبسایت آن نامگذاری شده، دارای دو سرویس جستجوی کلمات کلیدی در گفتار و سرویس متن خوان فارسی آریانا، محصولی از شرکت عصرگویش پرداز است. طبق ادعای این شرکت، عصر گویش پرداز نخستین شرکتی است که برای فروش API خود اقدام به همکاری با این وبسایت کرده است.
سرویسهای تصویر این پلتفرم «سیما» نام دارد و شامل سرویسهایی چون استخراج هوشمند متن، ارزیابی سلامت تصویر، قطعه بندی تصویر و سرویس تشخیص چهره هوشمند است. سرویسهای پردازش ویدیو این پلتفرم «سروش» نام داشته و شامل سرویس شناسایی فعالیت ویدیو و سرویس ارزیابی سلامت ویدیو است. سرویسهای متناین پلتفرم «قلم» نام داشته و شامل نُه سرویس تشخیص موضوع، مشابهت یابی، غلطیاب، تشخیص کشور، شناسایی موجودیت نامدار، خلاصه سازی، استخراج کلیدواژه، ارزیابی سلامت متن و آنالیز احساسات است.
سرویس شناسایی فعالیت پایگاه جامع تحلیل محتوا با بهره گیری از روشهای یادگیری عمیق و بینایی ماشین قادر است، فعالیتهای موجود در ویدئو را شناسایی نماید. مجموعه فعالیتهای موجود در ویدئو، بازه زمانی رخداد هر کدام که شامل زمان ابتدا و انتهاست و میزان اطمینان تصمیم سرویس در خروجی نشان داده میشود.در حال حاضر این سرویس برای شناسایی فعالیتهایی با فاعل انسانی آموزش داده شده ولی به راحتی برای شناسایی سایر فعالیت ها نیز قابل توسعه میباشد. این سرویس ها خدمات و محصولاتی است که این پایگاه به عنوان واسطه بین فروشنده و مشتری ارائه می دهد.