میازاکی فریاد زد:«این توهین به زندگی است»
انتشار تصاویر هوش مصنوعی به سبک استودیو جیبلی جنجالساز شد؛ تحسین کاربران، انتقاد هنرمندان و خشم هایائو میازاکی!
انتشار تصاویر هوش مصنوعی به سبک استودیو جیبلی جنجالساز شد؛ تحسین کاربران، انتقاد هنرمندان و خشم هایائو میازاکی!
فصلنامه پاییز «دیدهبان هوش مصنوعی» که با موضوع «هوشوارگی ماشین؛ ظهور پارادایم مدلهای بنیادی در جهان و ایران» منتشر شد.
«علیرضا قشقاوی»، معاون توانمندی زیستبوم سازمان ملی هوش مصنوعی، در روز اول گردهمایی پاندورا که در صندوق نوآوری ریاست جمهوری برگزار شد، حضور یافت.
رئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی ایران، از ابعاد مختلف نقش هوش مصنوعی و تغییرات عظیم جهانی و چالشهای موجود در این مسیر میگوید.
در بیست و پنجمین کنگره پژوهشی ابوریحان، «علیرضا زالی»، ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه بهشتی، به بررسی اهمیت و تاثیرات هوش مصنوعی در نظام سلامت پرداخت.
گفتگو با بنیانگذاران«ویزسان» دستیار هوشمند تشخیص مشکلات پوستی و استفاده از فناوری برای حل مشکلات پوستی.
در حاشیه تلکام امسال و در پنلی به نام «فرصت های هوش مصنوعی در صنایع مختلف» ، گروهی از متخصصان در حوزههای مالی، بانکی، سلامت، بیمه و رسانه به بررسی فرصتها و چالشهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف پرداختند.
رقابت برای دستیابی به هوش مصنوعی عمومی (AGI) شدت بیشتری پیدا کرده است.
حدود 51 درصد از پاسخدهندگان هماکنون از عاملهای هوش مصنوعی استفاده میکنند.
مراسم رونمایی از کتاب «هوشیار» توسط نشر نوین، فیدیبو و زیبال برگزار شد. این رویداد با برگزاری پنل تخصصی تحت عنوان «هوش مصنوعی؛ گذشته، حال و آینده» همراه بود،
گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳ تصویری جامع و دادهمحور از وضعیت ایران در حوزه فناوریهای هوش مصنوعی ارائه میدهد.
کتاب «هوشیار» به قلم «ایتن مولیک»، بهعنوان یک راهنمای جامع، دریچهای نوین به دنیای هوش مصنوعی میگشاید و میآموزد که چگونه میتوان از این فناوری در دنیای واقعی بهره برد.
موتور جستجوی پرپلکسیتی (Perplexity)، با ارتقای جدید خود توانسته امکانات را معرفی کند که فراتر از قابلیتهای جستجوی معمولی است.
«کسری کریمیطار»، روزنامهنگار و منتقد بازیهای ویدئویی، در گفتوگویی جذاب و بیپرده از فرصتها و چالشهای این فناوری در این صنعت میگوید.
آیا هوش مصنوعی میتواند در آینده به عنوان یک هنرمند شناخته شود؟ «عادل هرویان»، نقاش و پژوهشگر هنر معاصر، در گفتگویی دربارهی تاثیر هوش مصنوعی در هنر و جایگاه آیدا به عنوان یک هنرمند روباتی، دیدگاههای خود را با ما به اشتراک گذاشت.
«محمود سریعالقلم»، استاد برجسته علوم سیاسی، در کنفرانسی درباره نقش هوش مصنوعی در سیاست خارجی، تحلیل دقیقی از ضرورتهای ایران برای ورود به عرصههای جهانی ارائه کرد.
روز چهارشنبه، هفتم آذرماه ۱۴۰۳، با حضور اساتید، صاحبنظران، مدیران کسبوکار و فعالین حوزه هوش مصنوعی از گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳ رونمایی شد.
دوگال توضیح داد که برنامههای استراتژیک این شرکت با ارزشهای مشتری و ذینفعان آغاز میشود و سپس به تعریف جزئیات روشهای دستیابی به این اهداف میپردازد.
گفتگو با عادل هرویان، نقاش و پژوهشگر هنر معاصر درباره ربات نقاش آیدا؛ آیا آیدا یک هنرمند است؟
دکتر حسین صامتی، دکتر رضا نورمحمدی، و دکتر رامین خاورزاده به بحث درباره موضوعات کلیدی از جمله توسعه هوش مصنوعی، چالشهای اخلاقی، فرصتهای شغلی، و تأثیرات این فناوری بر آینده انسان پرداختند
تحقیقات نشان میدهد که سازمانهایی که از هوش مصنوعی در فعالیتهای مالی خود استفاده میکنند، معمولاً عملکرد بهتری دارند و بازگشت سرمایه (ROI) بالاتری را تجربه میکنند
«مصطفی قاسمیان»، روزنامهنگار سینما و تلویزیون، در این مصاحبه به بررسی تاثیرات هوش مصنوعی بر آینده سینما پرداخته و به چالشهای پیشرو در این زمینه میپردازد.
نهادهای نظارتی در تلاشند تا استانداردها و مقررات مناسب را برای تضمین امنیت و کارایی این فناوریها توسعه دهند.
بررسی روندهای پیشرفته فناوری، تأثیرات هوش مصنوعی در ارتباطات، و چالشهای اخلاقی در پژوهشهای علمی
توسعه و رشد هوش مصنوعی یک واقعیت غیرقابل انکار است. بعد از معرفی هوش مصنوعی و هیاهوی اولیه، حال این فناوری به سمت استفادههای کاربردی و مفید پیش میرود. یکی از مشکلات و چالشهایی که امروزه کودکان و نوجوانان در فضای مجازی با آن روبهرو هستند، سوء استفادههای جنسی از
بررسی چالشها، مزایا و دغدغههای مرتبط با استفاده از هوش مصنوعی در فرآیندهای علمی و پژوهشی پرداختند. در این مقاله، به خلاصهای از سخنان خانم ارشدی پرداخته شده است.
«فاطمه کنعانی»، عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری، در پنل اخلاقپژوهی و هوش مصنوعی به بررسی چالشهای اخلاقی در حوزه هوش مصنوعی و ضرورت حکمرانی صحیح در این زمینه پرداخت.
«محمد جواد اتابکی»، مدیرعامل آپتایم، در مصاحبهای با تأکید بر اهمیت ورود هوش مصنوعی به صنعت لجستیک، به بررسی وضعیت فعلی این صنعت در ایران پرداخت.
«محمدرضا معبودیان»، رئیس کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، در مصاحبهای با ما به تحلیل نمایشگاه جیتکس 2024 در دبی پرداخت.
بررسی نحوه تاثیر دادههای با کیفیت بر بهبود نتایج بیماران، ایجاد نوآوری در فناوری سلامت و ارتقای کارایی سیستمهای هوش مصنوعی اختصاص یافت.
«محمدحسین رسولی»، بنیانگذار مجموعهی Medictech، از شرکتکنندگان و فعالان نمایشگاه جیتکس دبی، در مصاحبهای به تحلیل و بررسی تجربهی خود از این نمایشگاه پرداخت. او در این گفتوگو با تأکید بر اهمیت نمایشگاه جیتکس به عنوان یکی از بزرگترین و مهمترین رویدادهای فناوری در جهان، به نکات کلیدی دربارهی نقاط
«حکیمه فریزاده»، مدیرعامل مرکز نوآوری مانا، با نگاهی دقیق به جزئیات و ویژگیهای این نمایشگاه، از فرصتها و چالشهایی که برای شرکتهای ایرانی به همراه دارد، سخن گفت.
رویداد اخیر هوش مصنوعی در اصفهان، نقطهی تلاقی تازهای برای شرکتهای فناوری، سرمایهگذاران و متخصصان حوزه هوش مصنوعی و نوآوری بود. این رویداد فرصتی ارزشمند فراهم کرد تا شرکتکنندگان به تبادل تجربیات و دستاوردهای خود بپردازند و از نزدیک با تازههای این حوزه آشنا شوند. در این میان، «حمید علوی»،
در نشستی که با حضور دکتر «فلورس» و «جیمی دنیگریس» برگزار شد، دو متخصص برجسته آنکولوژی درباره کاربردهای گسترده هوش مصنوعی در تشخیص و درمان سرطان و نقش آن در بهبود تجربه بیمار صحبت کردند. این دو متخصص ضمن اشاره به چالشهای مهم از جمله کمبود نیروی کار و حجم
مید مددیان»، مدیر اجرایی این شرکت، در مصاحبهای به تشریح فعالیتها و دستاوردهای این شرکت پرداخت.
«یاسر ویسی»، کارشناس بازاریابی و رویداد در نکسترا، در گفتوگویی عمیق به تحلیل وضعیت نمایشگاهها و رویدادهای فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در ایران پرداخته است. او با بررسی کیفیت برگزاری رویدادها، چالشها و فرصتها، به ضرورت بهبود شرایط و فرهنگ مشارکت در نمایشگاهها تاکید کرده است. حضور در جیتکس
«مهران کرمی»، مدیرعامل مرکز نوآوری هاب اصفهان، در گفتگو با هوشیو، به تحلیل کیفیت برگزاری نمایشگاه جیتکس امسال پرداخت. او بر اهمیت پیشرفتهای هوش مصنوعی در کسبوکارها تأکید کرد و نقاط قوت و ضعف این رویداد را مورد بررسی قرار داد. این گفتگو نشان میدهد که چالشهای ساختاری و زیرساختی
«مهدی عربزاده»، خطمشیگذار حوزه دیجیتال، در گفتگو با هوشیو به بررسی کیفیت برگزاری نمایشگاه جیتکس امارات و نقاط قوت و ضعف آن پرداخت. او ضمن تحلیل وضعیت فناوری در ایران، به آینده هوش مصنوعی و چالشهای موجود در این حوزه اشاره کرد.
نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۴ بهعنوان یکی از بزرگترین رویدادهای تکنولوژی جهان، شاهد حضور گستردهی متخصصان، دانشجویان و استارتاپهای بینالمللی بود. در این میان، «علیرضا قندی»، دانشآموختهی اقتصاد و MBA، با بازدید از این نمایشگاه، نظرات جالبی در خصوص ترندهای تکنولوژی و نقش هوش مصنوعی در آینده اقتصادی منطقه به اشتراک گذاشت.
در جیتکس ۲۰۲۴، «احمد قاسمی»، مدیر محصول هوش مصنوعی در همراه اول، از دستاوردها و راهحلهای جدید این شرکت در زمینه پشتیبانی مشتریان با بهرهگیری از هوش مصنوعی خبر داد.
هوشیو رسانهای تخصصی در حوزه هوش مصنوعی است که با هدف ایجاد محیطی فراگیر و پویا به ترویج و ارتقای این دانش میپردازد. ما تلاش میکنیم تا علاقهمندان به این حوزه درک عمیقتری از هوش مصنوعی پیدا کنند، از جدیدترین تحولات آن در ایران و جهان مطلع شوند و فعالان و پیشروان این صنعت را بشناسند. هوشیو با تمرکز بر تولید محتوای چندرسانهای شامل ویدئوکست، پادکست، موشنگرافیک و … تجربهای جذاب و آموزنده برای مخاطبان فراهم میکند. همچنین، هوشیو با پوشش رسانهای گسترده رویدادهای هوش مصنوعی در ایران و جهان، بستری را برای اطلاعرسانی و تعامل میان فعالان و علاقهمندان این حوزه ایجاد کرده است.