Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 شبکه تلویزیونی علم و فناوری با پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری راه‌اندازی می‌شود

شبکه تلویزیونی علم و فناوری با پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری راه‌اندازی می‌شود

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با ارسال نامه‌ای به دکتر علی عسگری، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، پیشنهاد تاسیس شبکه تلویزیونی مستقل با عنوان «شبکه‌ تلویزیونی علم و فناوری» را داد.

در نامه ایشان آمده: «افزایش ضریب نفوذ آموزش عالی در ایران طی سال‌های گذشته، موضوع بررسی‌ها و تحلیل‌های گسترده جامعه بین‌المللی بوده است. ازجمله تحصیل بالغ بر سه میلیون و سیصد هزار دانشجو و دانش‌آموختگی بیش از ده میلیون نفر در دانشگاه‌های کشور که عمده آنها طی سال‌های اخیر انجام گرفته است.»

با استناد به صحبت‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ایران در منطقه و جهان اسلام در رتبه نخست تولید علم و در جهان در رتبه 67 قرار دارد. ازهمین‌رو تشکیل هزاران واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان که زمینه گسترش و نفوذ علم را در کشور فراهم آورده، تنها بخش کوچکی از دستاوردهای آموزش عالی طی سال‌های گذشته بوده است.

دکتر غلامی همچنین گفت: «در راستای برنامه‌ریزی و همسو کردن تلاش استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان دانشگاهی برای ترویج علم و فناوری که به ایجاد ظرفیت‌های علمی و فناوری، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عظیم در کشور کمک می‌کنند، تلاش‌های کمی صورت گرفته است. باتوجه به اهمیت این موضوع در توسعه و پیشرفت علمی کشور و تاکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم برای ارتقای جایگاه علم و فناوری، پیشنهاد می‌شود با هدف ایجاد تمرکز بر مولفه‌های ارزشمند جامعه علمی، شبکه‌ای تلویزیونی و مستقل تحت عنوان «شبکه تلویزیونی علم و فناوری» با مدیریت و هدایت تعدادی از دانشمندان و فرهیختگان رتبه برتر کشور تشکیل شود و منظومه‌ای از فعالیت‌ها در حوزه علم و فناوری ملی و بین‌المللی که به گونه‌ای مستمر در آن گردآوری می‎‌شود، در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.»

ایشان در پایان گفت: «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، متعهد می‌شود که از ظرفیت تخصصی کلیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور برای حمایت از برنامه‌های شبکه تلویزیونی علم و فناوری حمایت کند.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]